spot_img

Protectia mucoasei nazale cu produse sigure pentru sportivi

Protectia mucoasei nazale cu produse sigure pentru sportivi care NU influenteaza testele ANTI-DOPING.

Infectia cu Coronavirus se transmite pe cale aeriana si virusul se multiplica in mucoasa nazala si faringiana, de aceea este important pentru noi sa intelegem sa respectam si sa tratam cu mai multa seriozitate probleme minore ale nasului si gatului pe care poate le-am ignorat pana acum, sau nu ni s-au parut importante.

Cum ne protejam

In primul rand, o mucoasa nazala cu o suferinta cronica, chiar si minora (rinita cronica, deviatie de sept nazal, rinosinuzita cronica) este mai putin capabila sa se apere de agresiunea virala. Astfel devine foarte important sa pastram mucoasa nazala cat mai sanatoasa. Trebuie sa folosim produse blande care mentin functia normala de purificare si aparare a mucoasei nazale.

Daca suntem obisnuiti sa folosim frecvent dezobstruante nazale, sa luam in calcul produse blande care au grija si de functia de bariera, de aparare, de protectia mucoasei nazale si sa le combinam cu protectoare si regeneratoare.

Alergia, factor favorizant

Persoanele alergice sunt mult mai sensibile agresiunilor virale deoarece au permanent o stare de inflamatie a mucoasei nazale.

Acum, mai atent decat niciodata trebuie sa combatem inflamatia mucoasei nazale, sa spalam mucoasa cu ser fiziologic, apoi sa aplicam sprayurile cu efect antialergic si cele protectoare.

Fumatorii sunt expusi infectiilor virale prin modificarile cronice de la nivelul mucoasei nazale, dar si prin inflamatia de la nivelul arborelui traheobronsic.

GRIPSTOP, picaturi sau spray, cu efect protector pentru mucoasa nazala, datorita in principal lactoferinei din compozitie, foarte eficient pentru cei care poarta masca de protectie.

NARIVENT reduce edemul, congestia nazala si alte simptome semnificative in cazul rinitei alergice.

RINOPANTEINA sub forma de spray in rinita, rinita alergica, in rinita cronica dependenta de spray-uri cu efect vasoconstrictor  sau ca unguent poate fi folosita dupa o interventie chirurgicala, in cazul mucoasei nazale uscate, dupa sangerare nazala.

Toate aceste produse sunt NU influenteaza teste ANTI-DOPING!

Toate produsele PLANTAMED le gasiţi in farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner