spot_img

Lipsa mirosului influenteaza dementa, medicina energo informationala

Oamenii traiesc tot mai mult. Auzim ca in Japonia sunt cele mai multe persoane cu o varsta de peste 100 ani, ca atare si cazurile de dementa sunt tot mai dese, mult mai multe decat in secolul trecut. Memoria incepe sa se deterioreze cu prioritate, iar de aici se deschide o cale spre multe alte probleme de sanatate. (Mirosul de lavanda si oregano tin creierul activ).

Ca suntem fiinte energetice nu mai este nimic nou pentru nimeni, ca functionam pe baza de energie, asemenea, ca neuronii se refac mereu, dar neuronii noi, sunt ca niste” bebelusi”, ei trebuie invatati sa ia locul celor uzati. Aici intervine medicina energo informationala, care are la baza fizica cuantica.

Informatiile energetice ale corpului sunt folosite in scop terapeutic. Partea dreapta, sau partea stanga a creierului este mai mult sau mai putin activa. In functie de personalitatea si activitatea profesionala a fiecaruia. De cele mai multe ori observam la pacientii aflati in terapie un dezechilibru intre cele doua parti ale creierului.

Simtul mirosului, cel mai vechi simt al omului este legat prin sistemul limbic in creier, locul unde se prelucreaza si depoziteaza emotiile, si amintirile. Chiar si dupa zeci de ani un anumit miros poate aduce amintiri vechi depozitate.

Un sistem intact al mirosului influenteaza toate domenile vietii. Simtul mirosului scade in intensitate la multe persoane o data cu inaintarea in varsta, sau in cazul multor probleme de sanatate. Recent imbolnavirile de Covid-19 au dus la pierderea sau deteriorarea mirosului. Intalnim mereu in activitatea profesionala zi de zi multe persoane cu pierderea mirosului, recapatata dupa terapiile efectuate.

Autoreglarea cat ii devirusarea energetica a organismului poate restabili simtul mirosului. Omul este un computer biologic, care trebuie mereu resetat si readus in echilibru energetic.

Daca vrem sa intelegem universul, trebuie sa gandim in notiuni ca: energie, vibratii, si frecvente -“Nicola Tesla”.

Deteriorari majore ale mirosului se pot observa la pacienti inca in faza incipienta de, dementa, Parkinson, si Alzheimer, chiar cu cinci ani inainte de a se diagnostica boala. Des am incercat la pacientii cu dementa incipienta , sau Parkinson sa administram pentru miros Oregano/Lavanda (uleiuri esentiale) transmise printr-un aparat de oxigen, in multe cazuri cu succes, asa numita Oxiaroma.

Terapiile pe care le aplicam in Centrul German DermaVital, le intregim cu un training de invatare a pacientului sa foloseasca des mirosul de lavanda si oregano. In caminele de persoane in varsta cat si acasa se pot folosi aceste mirosuri. (atentie – numai esente naturale, cumparate de la magazine de produse organice si numai in sticlute maro), dupa recomandarea terapeutului.

Este de asemenea cunoscut faptul ca anumite uleiuri esentiale prin sistemul limbic influenteaza starile de: oboseala, depresie, somn, atacuri de panica.

Prin terapiile oferite de medicina energo informationala, uleiurile esentiale pot patrunde prin sistemul nevos direct in creier prin cavitatea nazala, unde celulele nervoase sunt in afara bariererei sange-creier.

Medicina energo informationala prin terapiile aplicate poate influenta, respectiv amana declansarea multor boli neurodegenerative. Omul de astazi are nevoie de terapii personalizate.

Timpul in care totul se trata cu medicamente a trecut, timpul in care informatia energetica a corpului poate fi folosita in scop terapeutic a inceput. La inceput in univers a fost informatia. Procesul de autoreglare a corpului cu care ne-a inzestrat Creatorul poate fi deblocat si repus in miscare, cu efect de intrerupere a autodistrugerii.

Cel mai mare cercetator al tuturor timpurilor in domeniul energetic, Nicola Tesla spunea inca la vremea lui: ”gradul de echilibru energetic din organism, hotareste sanatate sau boala”.

Echilibrul energetic, respectiv comunicarea energetica la nivel de celula, organ, sistem, poate fi astazi masurata, datorita aparatelor care au la baza fizica cuantica.

Omul de astazi are acces la informatie, ceea ce il face mai puternic si poate alege ce este mai bine pentru el. Un om informat este un om puternic!

Autor: Florica Munteanu, specialist in medicina energo informationala, membra a Societatii naturistilor din Germania, membra BIT (Biorezonant International Therapy) PSIHOLOG.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati:

www.dermavital-med.ro sau sa ne contactati la numarul 021 3224004 / 0731871 968    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner