spot_img

Sa intampinam boala dinamic, Medicina energo informationala!

Un conflict sufletesc nerezolvat, este de multe ori cauza unei imbolnaviri. (Dr.med. Dietrich Klinghardt-intemeietorul Psiho-Kinezologiei). Semnalele energetice din corpul nostru pot fi folosite in scop terapeutic. Terapia se intalneste cu dinamica corpului.

Corpul uman, este un computer biologic, care trebuie mereu resetat, si readus in balanta energetica din care este iesit.

Omul de astazi are nevoie de terapii personalizate adecvate informatiei energetice a corpului sau.  Functionalitatea autonoma a sistemului Neuro-Vegetativ este influentata de sistemul limbic si noxele toxice depuse pe tesutul organelor, sau spatial extracelular. De cele mai multe ori in centru sta un conflict nerezolvat. Cele mai multe conflicte sufletesti se produc in jurul varstei de patru ani, copilul inca nu are constientul destul de dezvoltat. Boala nu este ceva static, este mereu in dinamica.

Pacientul este diagnosticat energetic. In procesul de diagnosticare sunt investigate organele care dau informatii multiple, respectiv se investigheaza intreg organismul. Blocajele energetice corespunzatoare chakrei 1 si 7 dau cele mai multe informatii din subconstientul pacientului.

Boala poate fi astazi tratata dinamic si nu static. Boala este in continua modificare si are nevoie in fiecare faza de evolutie/devolutie de o terapie personalizata, adica informatia energetica a pacientului aflat in terapie.

In terapiile oferite de medicina energo informationala, masuratoarea energetica a pacientului, inainte de terapie, da terapeutului posibilitatea de a alege programul adecvat potentialului energetic a persoanei aflate in terapie si mai departe a organului aflat in “suferinta”? Ca sa-l parafrazez pe regretatul moderator Florin Condurateanu.

Prin autoreglarea energetica a corpului, blocajele dintre cele doua parti ale creierului (dreapta/stanga) se regleaza. Corpul nu mai acumuleaza stresul, iar energia curge nestingherita in organism. Neurohormonii, atat la femei cat si la barbati devin mai activi, mai vitali. Memoria se imbunatateste iar procesele fiziologice din organism se produc cu regularitate.

Mai mult, terapiile oferite de medicina energo informationala, pot activa asimilarea mineralelor de catre organism. De multe ori pacientii acuzp “carcei” sunt indrumati sa ia mai mult magneziu. In domeniul pe care il practic de cele mai multe ori nu este nevoie de administrare pe cale bucala ci organismul are nevoie de o “lectie” de invatare a asimilarii mineralelor”. De asemenea, vitaminq D sau ionii negativi, pot fi asimilati de receptorii pielii si setati in tesuturile circulare ca intr-un depozit, corpul avand rezerve nu ar avea nevoie de alta dozare, decat rezerva proprie. Receptorii pielii trebuiesc deblocati, pentru a acumula vitamin D emisa de soare.

Timpul in care traim ne aduce avantajul tuturor descoperirilor stiintifice de pana acum. Noi trebuie numai sa ne folosim de ele.

Renumitul om de stiinta Nicola Tesla care a trait in urma cu un secol spunea ca ”gradul de echilibru energetic din organism, hotareste sanatate sau boala”, de ce sa nu alegem sanatatea?

O diagnosticare energetica atesta s-au infirma prezenta blocajelor energetice din organism, metale grele, virusi/bacterii peste limita admisa. Din activitatea mea de peste 30 de ani in domeniu, rar, foarte rar am intalnit persoane, indiferent de varsta, fara blocaje energetice. Blocarea energetica a timusului o intalnim mai ales la copii sub 11 ani, la care probabil s-au administrat multe medicamente de sinteza deja.

Boala este o intrerupere in sistemul de comunicare energetica intre celulele corpului.

Sanatatea este o comunicare coerenta si continua in sistemul de comunicare celulara.

Medicina energo informationala ne pune la dispozitie diagnosticare si tratamente, fara durere, fara medicamente si un bultetin de analiza energetica, toate intr-un singur centru care este dotat cu aparate care au la baza fizica cuantica. Atat diagnosticarea cat si terapiile se bazeaza pe informatia energetica a pacientului. Se adreseaza atat copiilor cat si adultilor indiferent de varsta.

Autor: Florica Munteanu, specialist in medicina energo informationala, membra a Societatii naturistilor din Germania, membra BIT (Biorezonant International Therapy) PSIHOLOG.

Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati:

www.dermavital-med.ro sau sa ne contactati la numarul 021 3224004 / 0731871 968    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner