spot_img

Zgarieturi, ciupituri de insecte, lovituri, cazaturi,urme de varicela?

Spunem la revedere acestor probleme ale pielii – zgarieturi, ciupituri de insecte, lovituri, cazaturi,urme de varicela cu noua gama de produse Cicastela Crema reparatoare si Gelul cu Arnica si Galbenele BIO.

Aventurile sunt cel mai bun mod de a creste, iar zgarieturile si ranile minore fac parte din aventurile zilnice ale copilului.

Mustela vine in ajutor cu produsele Cicastela Crema reparatoare si Gelul cu Arnica si Galbenele BIO pentru a calma pielea iritata a bebelusului/copilului dumneavoastra si a-l ajuta sa se intoarca la aventurile lui!

Crema reface pielea slabita si hidrateaza pentru a calma instantaneu disconfortul pielii bebelusilor si copiilor. Este ideala pentru iritatiile zilnice ale bebelusilor, chiar si ale nou-nascutilor.

Cicastela Crema Hidratanta Reparatoare reface pielea slabita si hidrateaza pentru a calma instantaneu disconfortul pielii bebelusilor si copiilor. Ideala pentru iritatiile zilnice ale bebelusilor, chiar si ale nou-nascutilor*.
Textura sa usoara lasa pe piele un film protector nelipicios si non-gras.

*Bebelusi care au parasit sectia de neonatologie

Bun pentru piele si pentru planeta

Special conceputa pentru pielea uscata si fragila a bebelusilor, formula Cicasetela Crema se bazeaza pe un amestec de ingrediente active complementare. Calmeaza prin hidratare si ajuta la refacerea pielii. In timp, ea ajuta si la fortificarea barierei de hidratare a pielii si la pastrarea pielii corect echilibrata.

Mai mult: textura sa usoara lasa un film protector nelipicios si non-gras, ceea ce inseamna ca puteti imbraca bebelusul chiar dupa ce aplicati crema.
Si, ambalajul sau este realizat din carton provenit din paduri gestionate in mod durabil, tiparit cu cerneluri pe baza de uleiuri vegetale.

Ingredientele noastre cheie

Noi folosim avocado Perseose® ca ingredient cheie activ pentru a ingriji pielea fragila. Acesta provine din lanturi de aprovizionare responsabile si sustenabile si dintr-o economie circulara. Noi recuperam avocado care nu este potrivit pentru consum si il transformam in ingrediente active pentru ingrijirea pielii.

Avocado Perseose® se combina cu un amestec de ingrediente active complementare: pantenol, acid hialuronic acid si cupru-zinc.

Aceasta crema speciala contine 91% ingrediente de origine naturala. Cele 9% ramase sunt folosite pentru a asigura o textura placuta si protectie pe termen lung formulei.

Pentru mai multe informații despre produsele Mustela consultați site-ul:
www.mustela.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner