spot_img

Nu se termină viața la menopauză! Femarelle aliatul care ameliorează simptomele

Fiecare vârstă are frumusețea sa, dacă știm să o descoperim: în voioșia zâmbetului de copil, în frăgezimea tenului de tânără sau în ridurile ce marchează o existență de zâmbete, ale femeii aflate la maturitate. Și menopauza face parte din viață și nu reprezintă, nici pe departe, sfârșitul ei, ci o nouă provocare ce îți poate aduce împlinire, înțelepciune și liniște. Viața nu se termină la menopauză, dar simptomele ei pot afecta calitatea existenței tale. Tocmai de aceea, noi îți recomandăm să nu le mai suporți în tăcere și să descoperi aliatul care „le vine de hac”.

Ai grijă de feminitatea ta și la menopauză cu Femarelle! Bufeurile par un adevărat calvar, insomniile au luat locul odihnei plăcute de noapte, iar schimbările bruște de dispoziție te împiedică să te bucuri de viață. La baza lor stau modificările hormonale caracteristice menopauzei, care ne afectează în mod diferit pe fiecare dintre noi. Așa cum fiecare femeie este unică, și menopauza păstrează aceeași particularitate. Sunt doamne care vor trece prin toate simptomele menopauzei sau sunt femei care vor deplânge doar dispariția dorinței sexuale. Vestea bună este că pentru toate există Femarelle®, o linie de produse ce răspunde nevoilor diferite ale fiecărei femei aflate la menopauză. Deja te temi când auzi de produse pentru menopauză, deoarece știi că acestea pot interfera cu producția deja slabă de estrogen, multiplicând rezervele acestuia, dar afectând și sânul sau ovarele? Din fericire, nu este cazul cu gama Femarelle®. Dimpotrivă, toate produsele sale au la bază derivatul patentat DT56a, o moleculă de ultimă generație pe care specialiștii o consideră cea mai adecvată terapie pentru ameliorarea simptomelor menopauzei. O serie de produse non-hormonale, recomandate cu căldură de ginecologii din toată lumea, Femarelle® au de partea lor atât dovezile științifice, dar și milioane de vânzări, care arată că femeile din toată lumea le-au îmbrățișat drept soluție de efect pentru calmarea simptomelor menopauzei. Și pentru că fiecare etapă din viață are nevoie de aliatul său, iată mai jos care sunt produsele Femarelle® și cum te ajută ele să faci față menopauzei!

Ai între 40 și 50 de ani? Încearcă Femarelle®Rejuvenate! După 40 de ani, majoritatea femeilor încep să cunoască dezechilibre ale ciclului menstrual, însoțite de o simptomatologie asemănătoare celei resimțite în perioada menopauzei. Astfel, oboseala, insomniile, luarea în greutate în urma încetinirii metabolismului energetic, apariția ridurilor sau albirea părului sunt numai câteva dintre semnele că te îndrepți spre o nouă perioadă din viața ta. Femarelle® Rejuvenate intervine exact acolo unde trebuie, fără a modifica însă fundamentul niciun proces fiziologic normal, doar calmând, ușurând, alinând: exact ceea ce aveam nevoie acum. De cum vei începe să folosești Femarelle® Rejuvenate, vei constata că dispoziția e mai înfloritoare, dormi mai bine, ești mai veselă și mai energică, iar pielea își dobândește elasticitatea și părul strălucirea. Cine spunea că menopauza nu poate fi întâmpinată cu un zâmbet uriaș pe buze, exact așa cum merită?

Femarelle®Recharge te ajută să îți iei adio de la menstruație! Să punem punctul pe „i”: adevărul este că nu ne-a plăcut niciodată să fim la menstruație. Chiar și femeile care nu se confruntau cu simptome neplăcute erau deranjate de disconfortul acestei perioade. Însă numai simplul gând că trecem într-o altă perioadă a vieții și că nu vom mai avea niciodată menstruație se poate dovedi dătător de anxietate și temeri.

Ce trebuie să știi? Că urmează o etapă nouă, pe care o poți face mai bună și mai frumoasă decât precedenta. E drept că aceste gânduri pozitive sunt descurajate de primele simptome ale menopauzei: bufeuri, transpirații nocturne, schimbări de dispoziție, insomnii, reducerea libidoului. Cum te mai poți bucura de viață când trebuie să jonglezi cu aceste stări noi, nemaiîncercate și atât de ciudate? Aici intervine Femarelle®Recharge. Recomandat de cum ai „terminat socotelile” cu menstruația, produsul calmează bufeurile și transpirațiile nocturne și chiar le reduce complet din primele luni de administrare. Mai departe, suplimentul îți va oferi un somn mai bun, rezerve suplimentare de energie, va reduce stresul, agitația și anxietatea și va controla schimbările de dispoziție. Bonus: vei simți iar dorința sexuală de care nu credeai că vei mai avea parte. Și, mai important, Femarelle®Recharge nu are efecte estrogenice asupra sânilor sau a uterului: adio, orice fel de griji! În acest sens, Femarelle®Recharge conține derivatul patentat (DT56a) despre care ți-am povestit și mai sus, alături de semințe de in și vitamina B6, atât de necesare în această perioadă. Împreună, aceste ingrediente echilibrează producția de hormoni, reduc oboseala, te ajută să dormi mai bine, susțin sistemul nervos, funcțiile fiziologice normale și metabolismul celular.

Preocupă-te de sănătatea oaselor cu Femarelle®Unstoppable! Știai că în luna octombrie am serbat zilele menopauzei, dar și ale osteoporozei? Din păcate, cele două sunt strâns legate una de cealaltă. Femeile sunt mult mai afectate decât bărbații de descreșterea și erodarea țesutului osos, iar acest fenomen are loc mai ales după menopauză. Postura incorectă, în care ne-am surprins de multe ori pe parcursul anilor, dar și slăbiciunea musculară sunt alți factori care pot precede osteoporoza. Din fericire, gama Femarelle® este completată de Unstoppable, suplimentul alimentar dedicat femeilor la menopauză, ce stimulează producția de țesut osos nou, dar fără exces de calciu. Produsul conține vitamina B2 și biotină, pentru sănătatea mucoaselor și a pielii, dar și pentru funcționarea sistemului nervos. Vitamina D este esențială, menținând compoziția normală a oaselor și reducând riscul de fracturi, un risc imens după 60 de ani. Compoziția este completată de calciu, atât de necesar unor oase sănătoase.  Dar Femarelle®Unstoppable reduce și simptomele menopauzei, nu este necesar numai plimbărilor lungi în parc. Astfel, suplimentul oferă o calitate mai bună a somnului, crește nivelul de energie și controlează schimbările bruște de dispoziție. Mai mult, menține sănătatea mucoasei vaginale și conferă flexibilitate mușchilor și articulațiilor: i-ai mai putea cere ceva? Poți întâmpina menopauza cu curiozitate și poftă de viață, știind că acum ai un aliat care îți ține pavăză în fața simptomelor neplăcute. Ai încredere în gama Femarelle®, disponibilă în farmacii. Află mai multe despre aceste minunate produse de pe femarelle.ro.

Articol preluat, scris de Andreea Baluteanu și preluat: https://www.divahair.ro/frumusete/youngandbeautiful/nu-se-termina-viata-la-menopauza-aliatul-care-amelioreaza-simptomele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner