spot_img

OMNIBIOTIC 10 – Află beneficiile administrării unui probiotic de clasă!

Sezonul rece vine la pachet nu numai cu peisaj tomnatic auriu sau cu decoruri înghețate și splendide de iarnă, dar și cu infecții sezoniere care necesită administrarea de antibiotice. Un efect advers al acestora? Distrugerea bacteriilor „bune” și proliferarea bacteriilor „rele”. Din fericire, situația poate fi îndreptată prin folosirea unui probiotic de calitate. Află care este produsul pe care ți-l recomandăm în rândurile de mai jos și vezi cum anume se evidențiază!

OMNIBIOTIC 10 AAD, secretul unei flore intestinale puternice și echilibrate. Nu negăm faptul că antibioticele reprezintă o descoperire extraordinară a medicinii. Însă atunci când sunt luate „după ureche” sau în lipsa unui probiotic, efectele pot fi devastatoare. Astfel, distrugerea florei bacteriene, aflată într-un echilibru atât de delicat, poate avea consecințe dezastruoase pe termen lung. Din fericire există probioticele care au rolul de a repopula cu bacterii bune mult-încercata floră și care pot chiar stimula înmulțirea acestor microorganisme. Însă nu toate probioticele sunt la fel de eficace în reechilibrarea florei, de aceea astăzi îți vom prezenta unul de clasă, cu beneficii unanum recunoscute. Este vorba despre OMNIBIOTIC® 10 AAD, care se remarcă încă de prima dată grație prezenței a 10 tulpini probiotice special selectate pentru reglarea florei intestinale afectate de tratamentele antibiotice. De ce trebuie să alegi însă acest produs? Fiindcă aceste tulpini nu au fost aduse laolaltă aleatoriu, ci grație anilor de cercetare în care s-a observat că au proprietăți extraordinare. Astfel, în cadrul OMNIBIOTIC® 10 AAD regăsești următoarele tulpini: Bifidobacterium bifidum W23; Bifidobacterium lactis W18; Bifidobacterium longum W5; Enterococcus faecium W54′; Lactobacillus acidophilus W37; Lactobacillus acidophilus W55; Lactobacillus paracasei W72; Lactobacillus plantarum W62′; Lactobacillus rhamnosus W71; Lactobacillus salivarius W24.

Nu îți spune nimic numele lor? Nici nouă, tocmai de aceea am investigat mai departe și am descoperit că rațiunile alegerii lor sunt multiple. În primul rând, discutăm despre tulpini care au efecte dovedite științific în lupta contra înmulțirii microorganismelor patogene determinate de administrarea de antibiotice. Mai departe, aceste tulpini sunt selectate și pentru că oferă siguranță contra apariției rezistenței la antibiotice, un fenomen foarte alarmant al zilelor noastre, și pentru faptul că sunt stabile la temperatura camerei.

O altă veste bună? Nu numai că cele 10 tulpini repopulează flora, dar ele vor stimula și înmulțirea bacteriilor benefice din intestine. Nu e minunat atunci când se acționează pe două căi?

De ce mai e însă OMNIBIOTIC® 10 AAD atât de special? Deoarece include o matrice specială a tulpinilor bacteriene, care le protejează de sucul gastric și biliar. Astfel, aceste microorganisme bune ajung tefere și nevătămate în intestine, acolo unde pot declanșa imediat lupta pentru sănătatea ta. Și lista aspectelor wow nu se oprește aici. Dacă ți-am spune că OMNIBIOTIC® 10 AAD mai intuiește o problemă clasică a probioticelor și include bacterii de origine umană? De ce este acest fapt atât de important? Deoarece bacteriile de origine animală, din lapte sau iaurt, nu sunt 100% compatibile cu flora noastră intestinală, ceea ce înseamnă că multe dintre ele sunt eliminate fără a exercita nici un efect terapeutic la nivelul florei intestinale.

Am vorbit despre cele 10 tulpini de bacterii, dar ce cantitate propriu-zisă conține OMNIBIOTIC® 10 AAD? Suplimentul include nu mai puțin de 5 miliarde de bacterii per plic, aflate într-o compoziție extrem de echilibrată. Firește că acest aspect este important, dar esențial e faptul că produsul îți oferă bacterii de origine umană, ceea ce îl face net superior unor produse cu numere mai mari, de genul zecilor de miliarde, dar care conțin bacterii animaliere din care multe sunt eliminate și nu mai ajung niciodată la destinație. Cu alte cuvinte, calitate, nu cantitate, așa sună întotdeauna motto-ul nostru.

Ce mai e important de remarcat?OMNIBIOTIC® 10 AAD are și alte beneficii semnificative. Nu conține lactoză și gluten, o veste nemaipomenită pentru cei care suferă de alergii, tot mai numeroase în societatea de azi. Este de asemenea recomandat și pentru reproducerea florei bacteriene din colon, ca adjuvant în reechilibrarea florei intestinale în timpul tratamentelor cu antibiotice.

Cum administrezi acest probiotic de clasă? E simplu! Dizolvă un plic într-un pahar cu 125 de ml de apă și apoi amestecă, lăsând deoparte pentru 1 minut astfel încât bacteriile benefice să se activeze. După expirarea acestui interval, amestecă din nou și bea cu sufletul liniștit, pentru că ai făcut un gest măreț pentru flora ta intestinală.

Specialiștii recomandă să iei OMNIBIOTIC® 10 AAD din prima zi în care începi și tratamentul cu antibiotice, de două ori pe zi, de preferință înainte de masă. Dacă se poate, lasă să treacă 3 ore între administrarea antibioticului și a probioticului. Nu te opri însă din a lua OMNIBIOTIC® 10 AAD după ce ai încheiat tratamentul cu antibiotice. Specialiștii îți recomandă să continui pentru încă 1-2 săptămâni. După această perioadă, pentru cele mai bune rezultate, continuă cu OMNIBIOTIC® 6, care conține 6 tulpini esențiale pentru colonizarea intestinului. Nu îți lăsa organismul să sufere de pe urma administrării de antibiotice și sprijină populația de bacterii bune cu OMNIBIOTIC® 10 AAD! Vei găsi acest produs în farmacii, așteptându-te cuminte să aibă grijă de flora ta intestinală. Află mai multe informații despre produs de pe omni-biotic.ro! Dacă vrei să cumperi, îl poți achiziționa de aici!

Sursa articol: https://www.divahair.ro/frumusete/youngandbeautiful/afla-beneficiile-administrarii-unui-probiotic-de-clasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner