spot_img

Ocean BIO ACTIF – Sursa naturala de sanatate

Ocean BIO ACTIF – apa de mare izotonica sau usor hipertonica, s-a nascut din convingerea ca Oceanul, sursa de viata, ascunde bogatii inestimabile pentru sanatatea noastra.

Specialist in igiena ORL, Ocean BIO ACTIF promoveaza beneficiile marii pentru a oferi produse de sanatate naturale, inovatoare si eficiente pentru intreaga familie.

OCEAN

Oceanele reprezinta 70% din suprafata pamântului si dezvaluie o viata nebanuita. Biodiversitatea incredibila a marii este un rezervor imens de inovatie pentru cercetatorii din laboratoarele noastre.

De la bacterii primitive la plante si animale acvatice, descoperirile lor imbogatesc un nou tip de farmacopee in fiecare zi. Ele selecteaza ingrediente active marine si inovatoare cu potential ridicat de sanatate.

Cercetarile si analizele efectuate asupra acestor ingrediente active fac posibila aplicarea lor in numeroase patologii. Oamenii de stiinta isi verifica mecanismele de actiune, siguranta, precum si reproductibilitatea lor, pentru a va oferi complexe marine de inalta calitate.

ORGANIC

Datorita cooperarii sale medicale si a muncii pe care o desfasoara, echipa noastra de oameni de stiinta si farmacisti are o cunoastere intima a membranelor noastre mucoase si a celulelor acestora. Numeroasele sale publicatii stiintifice il fac un renumit centru de expertiza si cercetare.

Moleculele marine sunt atent alese si asamblate pentru a obtine o eficienta optima. Apropierea lor de corpul nostru asigura toleranta lor perfecta. Numeroase teste garanteaza efectele acestora. Acestea sunt supravegheate de un comitet stiintific independent, care garanteaza eficacitatea si inofensivitatea solutiilor noastre.

ACTIF

Ocean BIO ACTIF reuneste bogatia incredibila a marii si cunostintele biotehnologice ale laboratorului sau pentru a proiecta produse naturale si performante care contribuie la tratamentul respectuos al diferitelor patologii respiratorii, urechii si orale.

Expertii nostri galenici sunt implicati in alegerea solutiilor inovatoare fara conservanti, pentru a pastra eficacitatea ingredientelor active si pentru a actiona eficient asupra organului vizat.

Colaboram indeaproape cu specialisti in ORL si medici pediatri pentru a satisface cu exactitate asteptarile si nevoile pacientilor lor.

Opteaza pentru o noua alternativa sanatoasa!

Pentru mai multe detalii, consultati site-ul: https://oceanbioactif.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner