• banner catena
 • GUNNAR COMPUTER EYEWEAR- Petreci mult timp in fata ecranelor digitale?

  Gunnar Romania ne ofera o solutie optima pentru petrecerea in fata dispozitivelor cu lumina albastra prin gama ochelarilor GUNNAR, produsi de Gunnar Optiks LLC, SUA.

  Suntem conectati vizual la computere, tablete, telefoane si console de jocuri, petrecerea de ore indelungate in lumea digitala poate sa ne afecteze intreg sistemul.

  * ochi uscati

  * vedere incetosata

  * oboseala oculara

  * dureri de cap

  * dereglari ale somnului

  Pe masura ce utilizarea ecranelor digitale este in crestere, din ce in ce mai multi oameni sufera din cauza simptomelor de oboseala oculara. Una dintre cauzele presupuse ale acestei probleme este lumina albastra emisa de aceste ecrane pentru ca lumina albastra are ce mai scurta lungime de unda din spectrul de lumina vizibila si conduce cea mai mare cantitate de energie. Dovezi recente sugereaza ca expunerea prelungita la lumina albastra poate deteriora retina, in special in legatura cu degenerarea maculara legata de varsta, care este a treia cauza ce conduce la orbire la nivel mondial.

  Supraexpunerea la lumina albastra emisa de ecrane intrerupe productia de melatonina si tiparele de somn.

  Lumina albastra emisa de ecrane a fost pusa in legatura cu deteriorari ale retinei, cataracta si degenerare maculara.

  Lumina albastra vizibila este o cantitate foarte mare de energie si expunerea la aceasta este obositoare pentru ochi.

  Suprasaturarea cu lumina albastra poate diminua acuitatea vizuala si poate face dificila focalizarea.

  Lumina albastra induce deteriorarea fotochimica a retinei si maculei care cauzeaza stres oxidativ ochilor.

  Tiparele de somn dereglate pot conduce la depresie, acumularea de neurotoxine si poate creste riscul de aparitie a bolilor.

  Lumina albastra, in special in punctul de 450 nm (nanometri) este dura pentru ochi din mai multe motive. Aceasta este zona in care dispozitivele digitale produc din abundenta lumina care dauneaza cel mai mult retinei. Lumina albastra cu lungimea de unda intre 380 si 470nm este considerata daunatoare pentru ca poate afecta retina, cauza cataracta si deregla tiparele de somn.

  Nu toata lumina albastra este rea, totusi. Cea cu lungimea de unda intre 470 si 500nm, denumita si lumina turcoaz, este buna pentru ca determina reflexul natural de protejare a ochilor la lumina prea puternica si ajuta functia cognitiva si pe cea de memorie. De asemenea, stimuleaza celulele fotosensibile ale ganglionului retinian, reflexul pupilar si controleaza ciclul circadian.

  Lentilele GUNNAR sunt concepute pentru a filtra si echilibra lumina in timp ce absoarbe lumina emisa de ecranele digitale (HEV). Schimband spectrul de culoare pentru eficienta vizuala, lentilele GUNNAR adapteaza lumina artificiala fiziologiei ochiului. Lentilele GUNNAR sunt special concepute pentru a bloca lumina albastra, a minimiza reflexiile, reduce oboseala oculara si pentru a imbunatati tiparele de somn, deci sanatatea generala.

  Ochelarii GUNNAR, marca nr. 1 in lume de ochelari de protectie calculator, protejeaza si imbunatatesc vederea, amelioreaza oboseala oculara cauzata de folosirea indelungata a calculatorului sau a altor ecrane digitale (laptop, tableta, smartphone, tv), regleaza somnul prin filtrarea luminii albastre.

  Gunnar Romania ofera ochelarii Gunnar de protectie pentru calculator, alegerea ideala pentru persoanele care lucreaza multe ore in fata calculatorului si acuza probleme de vedere cum ar fi: dureri ale ochilor, dureri de cap, ochi obositi, inrositi, vedere incetosata, usturimi ale ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi”. Ochelarii Gunnar amelioreaza aceste probleme si protejeaza ochii.

  Gunnar Romania ofera ochelarii Gunnar pentru gaming, ideali pentru gamerii care vor sa se poata concentra mai bine si sa previna durerile de ochi, durerile de cap, ochii obositi, inrositi, vederea incetosata, usturimile ochilor, senzatia de uscaciune sau de „nisip in ochi” ce pot aparea dupa sesiunile lungi de joc.Uneori suntem atat de obisnuiti cu senzatia de ochi obositi, iritati, impaienjeniti la finalul unei zile incat o acceptam ca normala. Doar pentru ca apare zilnic, nu inseamna ca este in regula si ca nu putem face nimic: ochelarii pentru calculator Gunnar va pot ajuta sa scapati de oboseala si sa va protejati vederea.

  Ochelarii Gunnar, produsi de Gunnar Optiks LLC, SUA, sunt destinati prevenirii si/sau ameliorarii simptomelor specifice sindromului privitului la calculator: ochi iritati, obositi, dureri de cap, vedere distorsionata. Conform Institutului National pentru Siguranta si Sanatate la Locul de Munca din SUA ( National Institute of Occupational Safety and Health), sindromul privitului la calculator afecteaza 90% din persoanele care petrec cel putin 3 ore pe zi in fata unui calculator.

  Ochelarii Gunnar de protectie pentru calculator sunt realizati din materiale inovatoare, de calitate, ce asigura o vedere mai clara, precisa, blocheaza reflexiile luminii artificiale si reduc oboseala. Gunnar Optiks este liderul mondial al producatorilor de ochelari pentru calculator, fiind prezenti in 38 de tari, printre care si Romania.

  CONTACT : contact@gunnars.ro

  COMENZI: 0744 44 01 03

  SITE: www.gunnars.ro

  Related Posts