• banner catena
 • Protectia antivirala prin mucoasa nazala cu produse sigure pentru copii

  Protectia antivirala prin mucoasa nazala cu produse sigure pentru copii de la PLANTAMED.

  Sezonului virozelor da, mari batai de cap atat parintilor, cat si profesorilor si medicilor. Pentru ca in circumstantele actuale, va fi greu de stabilit daca simptomele unei raceli indica sau nu infectia cu SARS-CoV-2. Infectia cu Coronavirus se transmite pe cale aeriana și virusul se multiplica in mucoasa nazala și faringiana, de aceea este important pentru noi sa intelegem sa respectam și sa tratam cu mai multa seriozitate probleme minore ale nasului și gatului pe care poate le-am ignorat pana acum, sau nu ni s-au parut importante.

  Cum ne protejam

  In primul rand, o mucoasa nazala cu o suferinta cronica, chiar și minora (rinita cronica, deviatie de sept nazal, rinosinuzita cronica) este mai putin capabila sa se apere de agresiunea virala. Astfel devine foarte important sa pastram mucoasa nazala cat mai sanatoasa. Trebuie sa folosim produse blande care mentin functia normala de purificare și aparare a mucoasei nazale.

  Alergia, factor favorizant

  Persoanele alergice sunt mult mai sensibile agresiunilor virale deoarece au permanent o stare de inflamatie a mucoasei nazale. Acum, mai atent decat niciodata trebuie sa combatem inflamatia mucoasei nazale, sa spalam mucoasa cu ser fiziologic, apoi sa aplicam sprayurile cu efect antialergic și cele protectoare. Iar mucoasa nazala o mentinem sanatoasa și apta sa ne protejeze cu ajutorul bacterioterapiei intranazale, o metoda extrem de eficienta

  Produsele pe care le propunem pentru protectia antivirala sunt trei produse testate clinic ale caror proprietati au fost demonstrate in practica pediatrica de-a lungul anilor.

  RINOGERMINA, produsul cu care se realizeaza bacterioterapia intranazala actioneaza prin crearea efectului de bariera, impiedicand contactul bacteriilor patogene cu gazda. Creaza un antagonism cu germenii patogeni in ceea ce privește: aderenta la mucoasa, folosirea nutrientilor, ocuparea spatiului și restabilește flora normala bacteriana.

  GRIPSTOP, picaturi sau spray, cu lactoferina si glicirizina, cu efect protector pentru mucoasa nazala, foarte eficient si pentru adultii care poarta masca de protectie.

  NARIVENT cu glicirizina si manitol, reduce edemul, congestia nazala si alte simptome semnificative in cazul rinitei alergice.

  Toate produsele PLANTAMED le gasiti in farmacii sau, la pret de importator, cu un singur click, aici www.farmaciile3f.ro

  Related Posts