spot_img

Olympus introduce în portofoliul de produse Carpos 100% vegetal

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, aduce pe piața locală Carpos, o nouă gamă de băuturi 100% vegetale. Inspirat de natură, cultivat de oameni, Carpos susține o alternativă nutritivă a laptelui și este destinat cosumatorilor aflați în căutarea unor produse vegetale cu un conținut nutrițional ridicat.

Băuturile Carpos au o textură cremoasă, ușoară și un gust plăcut de nuci, migdale sau fistic, în funcție de sortimentul ales. Noile bături vegetale sunt destinate și persoanelor cu intoleranță alimentară, întrucât nu conțin lactoză sau gluten și au un nivel scăzut de calorii și grăsimi saturate.

Băuturile vegetale sunt inspirate de dragostea Olympus pentru natură și au la bază ingrediente cultivate pe tărâmurile Greciei. Migdalele sunt culese dintr-o zonă cu tradiție în Grecia pentru cultivarea acestora și sunt cunoscute pentru dulceața lor aparte. Noile băuturi sunt disponibile în frigiderele cu produse proaspete, în cinci variante:
• Băutură vegetală pe bază de migdale;
• Băutură vegetală pe bază de migdale cu cacao;
• Băutură vegetală neîndulcită pe bază de migdale;
• Băutură vegetală neîndulcită pe bază de nuci;
• Băutură vegetală pe bază de fistic.

Produsele conțin un mix de minerale și vitamine precum B2, B12, D2, E sau calciu, care să asigure energia pentru întreaga dimineață. În plus, Carpos este disponibil și fără zahăr adăugat, în variantele pe bază de migdale și pe bază de nuci grecești.
Noua gamă Carpos a câștigat anul acesta premiul pentru inovație în cadrul Salonului Internațional de Agroalimentație de la Paris (SIAL 2018). Expoziția anuală premiază inovațiile agroalimentare, promovând alimente autentice, cu un gust natural, menite să asigure o experiență desăvârșită consumatorilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner