spot_img

Optifibre – ajutorul întregii familii împotriva constipației

Oricine se poate confrunta cu constipația, de la copii mici până la adulți sau vârstnici. Important este să identificăm cauza acestei tulburări și să luăm măsurile necesare pentru a scăpa de constipație și senzațiile neplăcute asociate acesteia.

Cea mai frecventă cauză a constipației este lipsa unui aport adecvat de fibre din alimentația zilnică, acestea fiind responsabile cu menținerea unui sistem digestiv sănătos. În această situație, dacă vrei să diminuezi riscul de constipație, trebuie să introduci în dieta ta zilnică alimente bogate în fibre cum ar fi cerealele integrale, fructele sau anumite legume. Există însă persoane care din diverse motive nu pot mânca aceste alimente într-o cantitate suficientă pentru a preveni constipația și problemele digestive. Dacă și tu te afli în categoria acestor persoane, întreabă medicul despre OptiFibre®, un produs nou de la Nestle, bogat în fibre, potrivit pentru întreaga familie!

OptiFibre este un produs din 100% fibre din plante, care ajută la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre® este de origine vegetală, nu conține gluten, aditivi, arome sau îndulcitori artificiali, motiv pentru care poate fi folosit fără niciun fel de problemă în cazul adulților, copiilor cu vârsta de peste 3 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează și vârstnicilor care se confruntă cu probleme digestive sau constipație.

Modul în care OptiFibre® acționează asupra organismului nostru este identic cu modul în care acționează fibrele solubile. Practic, fibrele pe care le regăsim în OptiFibre® reprezintă niște nutrienți pentru flora noastră intestinală care ajută la susținerea sistemului digestiv pe termen lung. Rezultatele consumului de OptiFibre® poate fi observat după 2-3 zile, dar pentru un efect de durată, se recomandă consumarea acestui aliment timp de minim 3 săptămâni.

OptiFibre® nu are niciun efect advers și nici nu presupune un aport suplimentar de lichide. OptiFibre® poate fi introdus destul de ușor în alimentație pentru că este o pudră fără gust, inodoră, incoloră și solubilă. O poți dizolva în tot felul de lichide calde sau reci (cu excepția băuturilor carbogazoase) sau chiar în mâncăruri moi, culoarea, consistența sau gustul acestora rămânând neschimbate. După cum spuneam, OptiFibre® poate fi ajutorul de nădejde al întregii familii, putând fi folosit chiar și de copiii cu o vârstă de peste 3 ani. Administrarea produsului se face în felul următor: • O jumătate de măsură pe zi administrată dimineața pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3-11 ani • O măsură pe zi administrată dimineața pentru copiiii cu vârsta de peste 11 ani, adulți sau vârstnici

Dacă efectul nu este cel așteptat după 3 zile de administrare a unei măsuri pe zi, poți crește treptat consumul de OptiFibre® cu câte o masura la fiecare 3 zile, așa încât între zilele 4 – 6 vei consuma 2 măsuri / zi, începând cu ziua a șaptea – 3 măsuri și așa mai departe, fără a depăși însă doza maximă de 5 măsuri pe zi pentru adulți și 3 măsuri pe zi pentru copii (o măsură conține 5 grame de produs OptiFibre®). Pentru un efect susținut este necesar să folosiți OptiFibre® timp de 3 saptamani. OptiFibre® poate fi folosit si pe o perioadă mai lungă de timp. Cu toate acestea, mai întâi cereți sfatul medicului atunci când suferiți de probleme digestive, mai ales în cazurile de sindrom de intestin iritabil sau de diverticulită. Medicul poate corela.

OptiFibre® poate fi potrivit pentru întreaga familie! OptiFibre ajută la reglarea tranzitului intestinal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner