spot_img

5 motive pentru a oferi ulei de pește școlarului

Uleiul de pește este bogat în acizi grași omega 3, care joacă un rol important pentru sănătatea organismului copilului, dar și pentru o dezvoltare optimă. Acizii grași omega 3 sunt absolut necesari organismului nostru, însă corpul nu îi poate produce singur, așa că trebuie să îi luăm din alte surse, cum ar fi alimentația sau suplimentele alimentare. Nu trebuie uitat uleiul de pește.

Uleiul de pește este recomandat pentru școlari

de foarte mult timp, ajutaând la tratarea numeroaselor afecțiuni, așa cum ar fi ADHD, autism, dar și pentru inteligență. Așadar, uleiul de pește aduce beneficii în sănătatea mentală a copiilor. La scurt timp după începerea tratamentului cu ulei de pește copiii ce prezintă anumite tulburaări sau afecțiuni au avut parte de o îmbunătățire vizibilă. Iată 5 motive pentru care este recomandat să dați ulei de pește școlarului:

  1. Este benefic pentru tulburările de atenție, hiperactivitate și impulsivitate
  2. Are rol în mobilitatea articulațiilor, diminuarea inflamațiilor
  3. Uleiul de cod conține vitaminele A și D3, ceea ce ajută foarte mult la dezvoltarea sistemului osos
  4. Ajută circulația sangvină să fie una normală, la fel și a proceselor cognitive 5. Produce îmbunătățiri în cazul în care copiii au tulburări de citire, de ortografie.

Bineînțeles, aceste 5 motive nu sunt singurele care vă pot convinge să administrați ulei de pește școlarului, ci există mult mai multe beneficii, cum ar fi întărirea imunității, prevenirea răcelii și gripei, ajută la eliminarea infecțiilor din corp și face organismul să fie mult mai rezistent la temperaturi scăzute sau la schimbările bruște de temperatură.

Deoarece copiii petrec mult timp la școală, aceștia pot lua răceala de la colegii lor școlari, așadar este importantă administrarea de ulei de pește, mai ales în sezonul rece când copiii sunt mai predispuși la răceli. În timpul iernii, dacă școlarul va consuma doza recomandată de ulei de pește, imunitatea lui va fi ridicată și nu va mai fi atât de predispus la răceli și gripe. Pentru fixarea calciului în oase putem administra copiilor ulei de ficat de cod, fiindcă este bogat în vitaminele A și D și în acizi grași omega 3. Acesta are beneficii în cadrul vederii, dispune de proprietăți antioxidante și luptă cu afecțiunile precum osteoporoza sau lipsa de calciu. Deși uleiul de pește are foarte multe beneficii pentru copilași, acesta trebuie administrat după reguli, în cantitățile necesare corpului său. Orice substanță care este consumată în exces poate avea efecte adverse, chiar dacă în cantitatea necesară este un lucru sănătos.

Uleiul de pește conține cele 2 tipuri principale de acizi grași omega 3, EPA și DHA, fiind astfel cea mai bogată sursă naturală de acizi grași omega 3. Deși unii copii mănâncă peștele, aceștia nu consumă o cantitate suficient de mare care să îi asigure necesarul de acizi grași omega 3, iar din această cauză părinții trebuie să le administreze suplimente alimentare de ulei de pește, precum cele de la Lysi Islanda.

Uleiurile de peşte LYSI şi suplimentele cu Omega-3 Lysi sunt disponibile la distribuitori, în farmaciile şi magazinele naturiste partenere, Farmaciile Tei, Belladonna şi online: WWW.SAGASANATATE.RO (Solicitaţi ofertele speciale și produsele cadou). TEL.0722810692

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner