• banner catena
 • Inceputul perfect al unei vieti fara carii

  Inceputul perfect al unei vieti fara carii cu Pasta de dinti pentru copii elmex® !

  Cariile pot sa apara la cea mai frageda varsta. La fel trebuie sa inceapa si preventia.

  De ce este periajul dentar atat de important? Periajul dintilor indeparteaza resturile alimentare, pelicula lipicioasa depusa de bacterii (placa bacteriana) si acidul prin care ataca smaltul. Dintii de lapte au o predispozitie speciala la carii. Stratul de smalt este relativ subtire si poate fi dizolvat usor de acizi. Cariile dintilor temporari (dintii de lapte) sunt un indicator al dezvoltarii cariilor la dintii permanenti. Deci trebuie sa incepeti sa periati dintii copilului in fiecare zi, imediat ce apare primul dinte de lapte. Nu este suficient doar periaju. Nu uitati sa folositi pasta de dinti cu fluor pentru a intari smaltul si a incetini la jumatate demineralizarea dupa aportul de zaharuri (Hinds and Gregory, 1995)

  Nu uitati sa va periati dintii de doua ori pe zi cu pasta de dinti cu fluor si veti avea un zambet sanatos!

  Rolul important al fluorului in prevenirea cariilor dentare

  Pastele de dinti cu fluor au fost folosite in siguranta de peste 50 de ani. Sunt recomandate pentru a ajuta copiii si adultii in lupta impotriva cariilor dentare. Alegeti pastele de dinti cu concentratia de fluor recomandata grupei voastre de varsta de asociatiile stomatologice nationale si internationale.

  Intareste suprafata smaltului, reparand distrugerile cauzate de atacurile acizilor proveniti din alimentele cu zaharuri Face posibila oprirea cariilor aflate in stadiu incipient (de pata alba), impiedicand aparitia unei carii cavitare. Grabeste refacerea mineralelor din smalt (remineralizarea) Imbunatateste rezistenta dintilor la acizi Previne pierderea mineralelor din smalt (demineralizarea)

  Utilizati concentratia corecta de fluor recomandata de ANSPR (Asociatia Nationala de Stomatologie Pediatrica) si EAPD (European Academy of Paediatric Dentistry).

  Este dovedit clinic faptul ca, inca de la primul dinte de lapte, periajul dintilor cu o pasta de dinti cu fluor este util si eficace. Continuati sa va periati dintii si sa reduceti zaharurile din alimentatie pentru a pastra dintii fara carii!

  Controlul periodic la medicul stomatolog este important. Programati o vizita la medicul stomatolog inainte de aniversarea de 1 an a copilului.

  Pasta de dinti elmex® PASTA DE DINTI PENTRU COPII  contine amino-fluorura eficace, in concentratie de 1000 ppm contine amino-fluorura si este special conceputa pentru protectie anticarie specializata pentru dintii de lapte.

  Contine cantitatea de fluor recomandata de medicii stomatologi: 1000 ppm.

  Distributia rapida si omogena a amino-fluorurii pe suprafata dintilor, chiar si in zonele greu accesibile

  Pentru mai multe informatii consultati:

  https://www.colgateprofessional.ro/

  https://www.elmex.ro/

  Related Posts