• banner catena
 • Planificati-va calatoria luandu-va toate masurile de siguranta!

  Nu uitati sa puneti in bagaj si dezinfectantul de maini nemilos cu microbii si delicat cu pielea, Sterillium Protect&Care Gel!

  Descopera lumea!

  Cand sunteti in vacanta, posibilele boli cauzate de agentii patogeni precum bacteriile, fungii si virusurile (ex.coronavirus, norvovirus), “capata dor de duca”, daca aveti in bagaj dezinfectantul Sterillium® Protect & Care Gel.

  Ramaneti sanatosi, oriunde v-ati afla!

  Pandemia ne-a schimbat viata, dar mai presus de toate, multe activitati din timpul nostru liber au fost restrictionate in mod semnificativ. Ceea ce pana atunci era standard doar pentru medici, personalul medical si persoane cu o preocupare excesiva pentru igiena, s-a aplicat brusc pentru toata lumea: igiena mainilor apartine vietii de zi cu zi, igiena mainilor apartine timpului liber, igiena mainilor ne insoteste peste tot!

  In jurul lumii…

  Acum chiar si orizonturile noastre geografice pot fi largite, pentru ca datorita strategiilor de vaccinare avansate, conceptelor de igiena si dezinfectantilor dovediti, asa cum este Sterillium®Protect&Care Gel, putem, in sfarsit, sa incepem sa calatorim din nou. Pe drumul nostru catre noi meleaguri, unele lucruri vor fi diferite, dar si mult mai bune. Cu o protectie fiabila impotriva germenilor in bagajele noastre, destinatiile de calatorie pot fi pur si simplu descoperite intr-o maniera mult mai relaxata.

  Masurile de precautie adecvate ne permit sa combatem in mod constant agentii patogeni care pot aparea in vacanta: fie pe plaja, intr-un restaurant, in locuri publice sau in timpul unei sedinte selfie cu un smartphone. Pentru aceste situatii, exista Sterillium® Protect&Care Gel, care poate elimina in mod sigur 99,99 % dintre germenii prezenti pe mainile noastre.

  Inca o data!

  In sfarsit, ne putem intoarce la calatorii – SIGURE! Va puteti da seama ca acum calatoriile sunt diferite doar uitandu-va la bagaje. Ceva ce nu va puteti permite sa va lipseasca? Sterillium®Protect&Care Gel dezinfectant pentru maini.

  Dar, pentru ca dezinfectia este doar o componenta a unei igiene adecvate, iata mai multe sfaturi pentru a ramane sanatos in timpul calatoriilor:

  • Vizitati un medic inainte de plecare si verificati vaccinurile ce trebuie administrate pentru regiunea in care veti calatori.
  • Spalati-va intotdeauna bine mainile cu apa calduta si sapun, timp de 20 – 30 de secunde.
  • Folositi dezinfectantul pentru maini Sterillium® Protect&Care Gel dupa contactul cu suprafetele atinse frecvent, in locuri publice sau in toalete.
  • Gelul dezinfectant Sterillium®Protect&Care Gel se aplica ca atare, nediluat, pe mainile uscate si asigurati-va ca mainile sunt complet acoperite in timpul aplicarii. Acordati o atentie deosebita varfurilor degetelor, dar si degetelor mari; timpul de expunere prin frecarea mainilor trebuie sa fie de cel putin 30 de secunde.
  • Consumati alimente numai dupa ce au fost spalate, gatite, prajite sau decojite.
  • Folositi apa imbuteliata (nu apa de la robinet) pentru baut si gatit, evitati cuburile de gheata.

  Cu Sterillium®Protect&Care Gel in bagajul dumneavoastra, calatoriile pot incepe!

  Folosirea dezinfectantilor nu trebuie asociata numai cu o pandemie.

  Preventia posibilelor infectii poate fi facuta cu dezinfectantul de la HARTMANN, Sterillium Protect&Care Gel.

  Oriunde, la cumparaturi, la serviciu, la scoala, sau chiar in vacanta, microbii ne pot strica buna dispozitie. De aceea, folosirea dezinfectantului Sterillium Protect&Care Gel cu eficienta de 99,99% te ajuta si la prevenirea infectiilor dar si la protejarea pielii mainilor tale, prin complexul de ingrijire pe care il contine.

  Folositi cu grija dezinfectantii Sterillium Protect&Care Gel. Cititi eticheta si instructiunile inainte de utilizare!

   

  Pentru mai multe informatii, consultati: www.hartmann.info/ro-ro/

  Related Posts