spot_img

Polenul românesc – ingredientul inovator care reduce colesterolul și stabilizează tensiunea arterială

Polenul de albine este o combinație de polen de plante, enzime, nectar, miere și alte secreții produse de albine. Polenul de albine este un nutriment complex ce reunește mare parte din elementele indispensabile vieții. Acest lucru l-a transformat nu doar într-un aliment complet și natural, ci și într-un supliment alimentar fără egal.

Polenul – această sursă valoroasă de nutrienți  – scade nivelul colesterolului, un factor principal de risc pentru boli de inimă. Studiile arată că acest efect apare chiar și la pacienții care nu răspund la medicamentele obișnuite de scădere a colesterolului sau la persoanele cardiace. Procentul mediu de proteine din polen este de 22,7%, inclusiv aminoacizi vitali (triptofan, fenilalanina, metionina, etc.) care nu sunt sintetizați în organism, dar au rol important pentru sănătate. Pentru că favorizează o bună digestie și absorbția nutrienților, aceștia trebuie incluși în dietă, prin intermediul minunatului polen de albine!” Liana Conțiu Nutriționist- Dietetician Licențiat, specializat în Nutriție Clinică și Comunitară, Drd în Științe Medicale – ramura Psihiatrie

Stiați că: Polenul de albine protejează inima și ajută la scăderea colesterolului?

Conform ultimelor studii, tulburările sindromului metabolic reprezintă un grup de afecțiuni care cresc riscul de boli cardiovasculare, accidente vasculare cerebrale și diabet. Aceste probleme duc la creșterea tensiunii arteriale, hiperglicemie, grăsimi viscerale suplimentare și niveluri anormale de colesterol și trigliceride.

A avea o dietă sănătoasă este principala modalitate de prevenire și tratare a tulburărilor legate de sindromul metabolic. Componentele dietetice care ar putea fi promovate includ un nivel scăzut de grăsimi saturate și trans, carbohidrați echilibrați și fibre alimentare. Polenul de albine este un supliment natural sănătos și echilibrat care poate proteja împotriva tulburărilor sindromului metabolic, așa cum este descris mai jos.

Specialiștii Nutrific au adăugat polenul de albine românesc alături de alte ingrediente funcționale în componența de bază a două suplimente alimentare Nutrific: Colesterol Formula Pro și Tensiune  Formula.

Asocierea acestor ingrediente nu este întâmplătoare, ci are la bază studii[1] cu privire la beneficiile pe care aceste componente le au în scăderea nivelului de colesterol rău și în echilibrarea tensiunii arteriale.

Colesterol Formula Pro NUTRIFIC cu polen de albine, lăptișor de matcă, extract de guggul și drojdie de orez roșu este o formulă unică ce reduce nivelurile de colesterol LDL și trigliceride.

Tensiune Formula NUTRIFIC cu polen de păducel, Coenzima Q10 și frunze de măslin este o formulă avansată dedicată menținerii tensiunii arteriale în limitele normale, favorizând astfel sănătatea și starea de bine a întregului organism.

Ambele suplimente alimentare sunt potrivite pentru vegetarieni, iar conceptul de ”etichetă curată” reprezintă garanția noastră în ceea ce privește calitatea ingredientelor naturale din compoziția suplimentelor Nutrific. În compoziția capsulelor nu folosim organisme modificate, excipienți nedoriți precum dioxidul de titan, silica, talc, stearat de magneziu, ulei de palmier sau coloranți sintetici.

”Colesterol Formula Pro și Tensiune Formula de la Nutrific sunt create pe baza unor fundamente științifice, plecând de la studii și cercetări care le susțin potențialul curativ. – Dr. Steluța Georgescu Mariuțan – medic specialist medicina familiei, Competențe: api-fito-aroma terapie, acupunctură, homeopatie, gemoterapie, terapia florala Bach, formator medicina familiei, formator api-fito-aroma terapie.

Articol realizat de Echipa Nutrific. www.nutrific.ro

[1] https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6017657/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner