spot_img

PONDERAS HOSPITAL devine parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA

București, 22 martie 2016.
Rețeaua de sănătate REGINA MARIA și PONDERAS HOSPITAL își unesc forțele într-un proiect amplu de extindere a serviciilor medicale de avangardă la nivel regional, european. Pentru REGINA MARIA, acest proiect reprezintă o nouă etapă strategică de consolidare a poziției pe zona de calitate și îngrijire a pacienților, iar pentru PONDERAS – garanția unei rețele solide, care susține perfomanța și dezvoltarea capacității medicale.

LOGO_PONDERAS”PONDERAS a pornit ca un proiect extrem de ambițios, pe care l-am urmărit și apreciat încă de la început. Am remarcat, de-a lungul timpului, valorile comune, preocuparea permanentă pentru calitatea actului medical, grija față de pacient, performanța echipelor medicale. Pentru noi, PONDERAS devine cel mai mare spital al Rețelei, cu care vom construi și mai mult pe zona de calitate și excelență medicală. Împreună, vom continua să dezvoltăm și centrul de training pentru personalul medical”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate REGINA MARIA.

Mid Europa Partners susține strategia de consolidare a rețelei REGINA MARIA prin integrarea unui jucător puternic, specializat în chirurgie de înaltă performanță și își manifestă astfel încrederea în trendul pozitiv din piața serviciilor medicale private în general.

Acest nou proiect investițional vine după ce, săptămâna trecută, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a anunțat semnarea unui parteneriat de 15 milioane de euro pentru dezvoltarea primului spital privat generalist din Cluj-Napoca.

PONDERAS pune la dispoziție servicii medicale complete: spital, policlinică și imagistică, acoperind toate specialitățile medicale și chirurgicale, cu focus pe chirurgia laparoscopică de avangardă. În policlinica și în spitalul PONDERAS au fost tratați până acum peste 250.000 de pacienți, iar echipa chirurgicală a PONDERAS HOSPITAL are o experiență de peste 30.000 de interventii chirurgicale laparoscopice, dintre care peste 7.000 sunt intervenții bariatrice. În prezent, PONDERAS este singurul Centru de Excelență în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare – europeană și americană.

”Am început în urmă cu 5 ani acest proiect medical cu un vis – acela de a oferi atât pacienților cât și medicilor servicii medicale de înaltă calitate și condiții medicale de excelență, astfel încât să nu mai fie nevoiți să plece din țară. În 2013, am conturat acest vis, numit PONDERAS HOSPITAL, și am construit în România un centru de excelență în chirurgie metabolică, acreditat de cele mai înalte foruri medicale internaționale. Astăzi, când acest vis a devenit o realitate palpabilă, facem un pas înainte spre un altul, la fel de ambițios. Intrarea PONDERAS HOSPITAL în Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este un proiect amplu de dezvoltare și extindere a influenței unui spital de excelență în chirurgie de avangardă la nivel regional. În contextul unei piețe medicale foarte dinamice, ne-am dorit un partener de drum lung, care să împărtășească aceleași valori și obiective cu ale noastre. Alături de REGINA MARIA ne dorim creșterea capacității medicale și a numărului de specialități, păstrand același focus pe un act medical de excelență și pasiunea de a ne îngriji pacienții.”, afirmă Prof. Dr. Cătălin Copăescu, Medic Primar Chirurgie Generală, acreditat internațional pentru chirurgie laparoscopică bariatrică, Director General PONDERAS HOSPITAL.

PONDERAS are o capacitate de 141 de paturi, 35 de cabinete medicale și 8 săli de operație, dispuse pe o suprafață de 9.000 mp. În 2015, PONDERAS a înregistrat o cifră de afaceri de 16,1 milioane de euro.

Tranzacția este în curs de avizare de Consiliul Concurenței – o procedură standard care se va extinde pe parcursul următoarelor luni. În procesul de tranzacție, părțile au fost asistate de EY si RTPR Allen&Overy (pentru Regina Maria) respectiv de PwC și D&B David și Baias (pentru Ponderas).

Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA
Reţeaua de sănătate REGINA MARIA este operatorul de servicii medicale private din România ce reunește peste 3000 de angajați și colaboratori în cele 24 de locații proprii din Bucureşti şi din ţară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 1,3 milioane de pacienți retail. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 320.000 de pachete de prevenție și tratament. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 24 locații proprii, 4 spitale, 2 maternități, 6 campusuri medicale, 6 centre de imagistică, 12 laboratoare acreditate, bancă proprie de celule stem și peste 180 de policlinici partenere în țară.
www.reginamaria.ro

Despre PONDERAS HOSPITAL
PONDERAS HOSPITAL este singurul spital din România specializat în chirurgie metabolică de avangardă și singurul Centru de Excelență în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare – europeană și americană. Deschis din 2011, spitalul pune la dispoziția pacienților servicii medicale integrate ce acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale.
Cu ajutorul chirurgiei metabolice și a echipei PONDERAS, peste 7.000 de pacienți au fost tratați cu succes de obezitate. Peste 80% dintre aceștia dezvoltaseră diabet zaharat tip 2, steatoză hepatică, hipertensiune arterială, dislipidemii, apneea de somn și alte afecțiuni grave asociate obezității. În urma operațiilor de obezitate, aceștia au beneficiat de ameliorarea până la vindecarea acestor comorbidități.
www.ponderas.ro

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner