spot_img

Primavara Wellborn – anotimpul vietii si al sanatatii

Primavara este a sperantei, a optimismului si a reusitelor pentru primul Spital de Fertilitate si Medicina Marteno-Fetala din Romania si pentru pacientii sai. De aceea, timp de 3 luni, in perioada 1 martie – 31 mai 2015, in cadrul spitalului Wellborn, pacientii care sunt asigurati CAS si care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, pot beneficia de avantajele campaniei Primavara Wellborn.
In cadrul acesteia, in fiecare sambata a celor 3 luni de campanie, cuplurile infertile pot beneficia de consultatii initiale gratuite de sterilitate. Consultatiile sunt realizate de doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in stiinte medicale, ce detine Supraspecializare in Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata – RUA (Fertilizare in Vitro – FIV) și de doctor Oana Moise, Medic specialist obstetrică-ginecologie, Supraspecializare în Reproducere Umană Asistată- Fertilizare in Vitro, Fellowship în medicină reproductivă- Kinderwunschzentrum Viena, Austria.
In Romania, infertilitatea afecteaza 15% dintre cuplurile aflate la varsta reproductiva.
Asadar, asteptarea nu isi gaseste motivatie, iar Spitalul Wellborn incurajeaza si sprijina, prin actiuni dedicate, daruirea de viata si sanatatea.

Well

Demersurile Wellborn in lupta pentru sanatate nu se opresc aici. Asadar, in aceeasi perioada, 1 martie – 31 mai 2015, pacientii asigurati CAS si care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie, pot beneficia de 4 operatii de ginecologie (clasice sau laparoscopice).

Well2

Interventiile vor fi efectuate in cadrul Spitalului Wellborn din Bucuresti, pacientii beneficiind de aparatura performanta si de atenta monitorizare si indrumare a echipei de medici ultraspecializati: Gabriel Mitroi (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competenta in laparoscopie, colposcopie, ecografie obstetrica – ginecologie, histeroscopie, colposcopie, Chirurgie laparoscopica si chirurgie oncologica), Alexandru Bogdan (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competentain Ultrasonografie obstetricalasi ginecologica, Competentain chirurgia laparoscopica ginecologica), Alin Burlacu (Medic primar obstetrica-ginecologie, Competentain ecografie obstetricala-ginecologica).

Chirurgia laparoscopica/minim invaziva este o alternativa la chirurgia clasica/deschisa.

In cadrul campaniei de primavara marca Wellborn (1 martie – 31 mai 2015), Miercuri 3D/4D le ofera posibilitatea pacientilorasigurati CAS si care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sa efectueze gratuit ecografii de morfologie fetala 3D/4D si amniocenteze.

Well3

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0785.212.628.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner