spot_img

Protecţie prin gemoterapie în afecţiuni respiratorii

Dr. Simona Niţu Președinte al Asociaţiei Române de Gemoterapie și Homeopatie www.gemoterapie.ro

 Venirea frigului solicită mult organismul. Virozele respiratorii sunt frecvente, deseori complicate, convalescențele sunt trenante iar tratamentele urmate sunt deseori agresive.

In aceste condiții, sunt importante atât măsurile de prevenție, la toate grupele de vârstă, cât şi cele de intervenție la primele simptome, prin metode naturale, care să fie cât mai puțin agresive, să nu destabilizeze organismul și să ajute și în perioada de convalescență, pentru o refacere rapidă și cât mai bună.

Gemoterapia este terapia naturală care poate ajuta la susținerea sănătății, prin reechilibrarea organismului. Gama Polygemma reunește mai multe formule – combinaţii de extracte gemoterapice – iar dintre acestea, câteva cu recomandare în afectările de la nivel respirator.

 

Acționează la nivelul aparatului respirator următoarele preparate gemoterapice:

POLYGEMMA 17 IMUNITATE – creşte puterea de apărare a organismului, ajută la ameliorarea simptomelor din răceli, stări gripale, susţine refacerea organismului în convalescenţă şi ajută la reducerea recidivelor. Se recomandă administrarea înaintea şi în timpul perioadelor cu risc crescut de îmbolnăvire sau asociată tratamentului medicamentos, atunci când acesta se impune.

POLYGEMMA 16 PLĂMÂNI – ideal pentru detoxifierea și susținerea activității pulmonare.  Ajută la refacerea elasticităţii ţesutului pulmonar, creşte capacitatea respiratorie, are efect antispastic, antiinflamator şi cicatrizant la nivel pulmonar, putând fi recomandată şi pentru susţinerea pulmonară la fumători şi persoane expuse la noxe respiratorii profesionale.

POLYGEMMA 3 TUSE – ameliorează tusea, seacă sau productivă. Are acţiune de calmare a tusei şi de liniştire generală, efect antiinflamator şi antialergic, reglează tonusul bronşic şi stimulează organismul pentru eliminarea toxinelor de la nivelul căilor respiratorii. Recomandat în infecţii ale căilor respiratorii superioare care sunt însoţite de tuse, precum şi în laringite însoţite de tuse, în răguşeală şi afonie.

POLYGEMMA 4 SINUSURI – ameliorează simptomele neplăcute din răcelile care afectează sinusurile. Ajută la ameliorarea simptomelor neplăcute din răcelile care afectează sinusurile, având acţiune specifică, antiinflamatoare şi cicatrizantă la nivelul sinusurilor. Are efect drenor, de eliminare a mucusului din sinusuri prin cavitatea nazală şi acţiune generală de creştere a puterii de apărare a organismului. În cazurile cronice, poate diminua riscul de recidivă – se recomandă cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.

POLYGEMMA 5 CAVITATE BUCALĂ, GÂT – susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului, prin întărirea sistemului de apărare a organismului, acţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare, cu rol vitaminizant (în special vitaminele A şi C) şi antioxidant. Extractul din muguri de Viţă de vie din compoziția preparatului, cu efect antiinflamator, este recomandat şi în faringitele streptococice (efect demonstrat de scădere a valorilor ASLO). În cazuri recidivante se recomandă cure de 1-2 luni.

Aveți în vedere întotdeauna în cazul afecțiunilor respiratorii și administrarea unor preparate naturale, care pot ajuta foarte mult organismul să se reechilibreze, pentru a reveni la starea de sănătate. Pe de altă parte, nu neglijați să vă prezentați la medic pentru diagnosticare și tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner