spot_img

Revo Natural

Revo Natural este o companie clujeană ce vinde suplimente nutritive către mii de clienți din România în fiecare lună. Am luat naștere din dorința de a ajuta oamenii să se îngrijească de sănătate într-un mod natural. Cum se spune “Dumnezeu a lăsat plantele cu un rol pe pământ, și a lăsat câte o plantă pentru fiecare boală, noi doar trebuie să o găsim”. Acest citat ne este lumină în drumul nostru spre dezvoltarea produselor naturale care să vină în ajutorul oamenilor și viitorilor noștri clienți.

Misiunea echipei Revo Natural este să sprijine oamenii în menținerea unui stil de viață sănătos prin oferirea produselor naturale și suplimente nutritive. Promovăm produsele românești de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile tuturor, dar menținând în același timp raportul calitate/preț. Afacerea noastră se află în plină dezvoltare, vom adăuga periodic produse noi și vom face tot posibilul pentru a ne mulțumi clienții cu produse adevărat calitative și de efect pentru sănătatea lor.

Conform legii, produsele Revo Natural sunt notificate de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA – București).

Vă dorim multă sănătate!

Pentru informații suplimentare despre ofertele și produsele RevoNatural puteți accesa site-ul nostru revonatural.ro, pagina noastră de facebook revonatural, sau puteți intra în legatură telefonică cu unul dintre specialiștii naturiști ai echipei RevoNatural la numarul de telefon 0770 618 855
program zilnic 9:00 – 20:00

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner