• banner catena
 • SanoVita Wellness – noua gama de suplimente alimentare sub forma de jeleuri si acadele nutritive

  SanoVita, unul dintre cei mai importanți producatori si distribuitori locali de alimente de origine vegetala, prezent de 25 de ani pe piața din Romania, a lansat SanoVita Wellness, propria gama de suplimente alimentare sub forma de jeleuri si acadele nutritive, vegane, fara zahar si cu arome naturale. SanoVita Wellness include sapte suplimente nutritive sub forma de jeleuri – Probiotic adulți si copii, Imunitate Forte adulți si copii, Multivitamine Echilibru Zilnic adulți si copii si Par-Piele-Unghii, si alte trei sub forma de acadele – Greața si Varsaturi, Imunitate si Concentrare si Durere in Gat.

  Jeleurile si acadelele nutritive SanoVita Wellness se diferențiaza printr-un set unic de avantaje pentru oricine este adeptul unei alimentații sanatoase: jeleurile sunt produse vegane, cu arome naturale, fara zahar, usor de administrat si de mestecat, in timp ce acadelele, de asemenea fara zahar si cu arome naturale, sunt vegetariene, nu conțin gluten sau conservanți si includ doar coloranți naturali precum si bețisoare reciclabile. Studiile arata ca 1 din 8 romani sufera de diabet, iar consumul mediu de zahar/persoana/an este de circa 25 de kg, de doua ori mai mare decat media europeana. Acesta a fost inlocuit in acadele cu o alternativa naturala si benefica, xylitolul, ce are un rol activ in menținerea sanatații dinților. Totodata, jeleurile si acadelele reprezinta o soluție optima pentru administrarea de suplimente alimentare in condițiile in care studiile au relevat ca aproximativ 40% dintre romani experimenteaza dificultate in inghițirea de medicamente.

  „SanoVita debuteaza pe piața de suplimente alimentare printr-o formula inovatoare de jeleuri si acadele nutritive care intrunesc un cumul unic de atribute cheie: lipsa zaharului, ingrediente exclusiv vegetale si doar arome naturale. Jeleurile sau acadelele nutritive reprezinta alegerea fireasca pentru utilizatorii de suplimente alimentare, copii sau adulți, fiind usor de luat oriunde, fara apa, si usor de mestecat, comparativ cu unele suplimente clasice dificil de administrat. Am creat o gama de suplimente prietenoase care sa asigure aportul de vitamine si minerale necesar pentru o viața sanatoasa si echilibrata”, a declarat Mircea Stoica, CEO SanoVita.

  Conform cercetarilor, in Romania s-a observat o crestere a vanzarii de jeleuri nutritive in 2020, insa anumite bariere de consum, cum ar fi conținutul crescut de zahar si efectul negativ asupra dinților, au menținut jos ponderea acestora in categoria de suplimente alimentare si vitamine. Jeleurile si acadelele nutritive SanoVita Wellness au toate beneficiile jeleurilor, fiind usor de administrat si mestecat,  venind insa cu avantaje diferențiatoare precum lipsa zaharului sau a produselor de origine animala. Produsele sunt deja disponibile online si in mai multe lanțuri de farmacii.

  Jeleuri nutritive SanoVita Wellness Descriere si beneficii
  Probiotic adulți

   

  Jeleuri cu gust de ananas si conținut de bacterii lactice benefice si prebiotice cu rol in menținerea sanatații sistemului digestiv si echilibrarea florei intestinale dar si la asimilarea alimentelor.
  Probiotic copii
  Imunitate Forte adulți Jeleuri cu gust de soc si zmeura si conținut de Vitamina C, zinc, soc si echinacea, cu rol in susținearea sistemului imunitar, reducerea oboselii, menținerea funcției cognitive si efect antioxidant.
  Imunitate Forte copii
  Multivitamine Echilibru Zilnic adulți Jeleuri cu gust de portocale, zmeura si afine si conținut de Vitamine C, D3, B, A si E ce intaresc sistemul imunitar, mențin sanatatea sistemului osos si ajuta la eliberarea de energie.
  Multivitamine Echilibru Zilnic copii
  Par-Piele-Unghii Jeleuri cu gust de soc si zmeura si conținut ridicat de biotina, acid folic si complex de vitamine B cu rol in prevenirea caderii si albirii parului, hidratarea pielii, imbunatațirea sanatații unghiilor si susținerea sistemului nervos.
  Acadele nutritive SanoVita Wellness Descriere si beneficii
  Greața si Varsaturi Acadele cu extract de ghimbir si menta cu rol in susținerea digestiei si funcționarea normala a tractului intestinal, favorizarea unui somn sanatos si susținerea sistemului imunitar. Xilitolul inlocuieste zaharul si contribuie la menținerea mineralizarii dinților.
  Durere in Gat Acadele cu extract de cimbru, fruct de acerola si salvie, vitaminele C si D, zinc si rutin cu rol calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale si efect benefic pentru caile respiratorii. Xilitolul inlocuieste zaharul si contribuie la menținerea mineralizarii dinților.
  Imunitate si Concentrare Acadele cu complex de vitamine A, B, C si zinc, cu rol in funcționarea normala a sistemului imunitar, reducerea senzației de oboseala si susținerea sistemului nervos si a funcției cognitive dar si menținerea nivelului de eficiența intelectuala. Xilitolul inlocuieste zaharul si contribuie la menținerea mineralizarii dinților.

  Despre SanoVita

  SanoVita ofera o sortimentație variata de produse vegetariene, de la cereale pentru mic dejun (fiind fondatorii pieței de cereale musli), rondele expandate din grau sau orez, fructe uscate si nuci, bauturi vegetale, tofu, soia, paste vegetale tartinabile sau diverse alte alimente de baza. Produsele se gasesc in majoritatea hipermarketurilor si magazinelor naturiste din toata țara, precum si in magazine mai mici. De asemenea, oferta completa SanoVita este disponibila in magazinul online.

  Pentru mai multe informații de presa:

  Ruxandra Dragomir

  e-mail: ruxandra.dragomir@freecomm.ro

  contact: +40 733 951 869

  Related Posts