spot_img

Se deschide Baby Boom Show – ediţia de toamnă! 17-20 octombrie, la Romexpo

Joi, 17 octombrie, începe Baby Boom Show, târgul preferat al viitoarelor mămici şi al copiilor cu vârste între 0 şi 7 ani. În perioada 17-20 octombrie, sunteţi aşteptaţi cu mic, cu mare să vă faceţi aprovizionarea în pavilionul B1 de la Romexpo. Peste 330 de branduri renumite vin cu mii de produse, mega-reduceri şi promoţii de neratat.

La ediţia de toamnă a Baby Boom Show, atât copiii, cât şi viitorii părinţi se bucură de o atenţie specială din partea organizatorilor: vor beneficia de cursuri gratuite, de super-oferte la servicii medicale, de cele mai distractive ateliere şi locuri de joacă, precum şi de zeci de premii. Iar surprizele nu se opresc aici.

Reduceri de până la 80% la ediţia de toamnă a Baby Boom Show

Va fi explozie de reduceri la Baby Boom Show! Expozanţii au pregătit discounturi de proporţii – de până la 80% – pentru toţi vizitatorii.

Numai la Baby Boom Show veţi găsi, într-un singur loc: cele mai noi modele de cărucioare şi scaune auto la preţuri imbatabile, mobilier ingenios pentru camera copilului, cea mai variată gamă de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru cei mici, jucării atent selecţionate, concepute din materiale eco, precum şi cele mai utile produse cosmetice pentru îngrijirea bebeluşilor.

Baby Boom Show, scena lansărilor în premieră:

 • BabyJogger, cel mai iubit brand de cărucioare din SUA, prezintă în premieră la Baby Boom Show două modele revoluţionare: CityMini2 şi CityMini GT2, cele mai compacte şi mai uşor de manevrat cărucioare ale momentului.
 • Nou la Baby Boom Show. Scaunul auto inteligent Vaya iSize + Senzorsafe care te alertează în situaţiile critice. Toate alertele se primesc pe smartphone prin intermediul unei aplicaţii uşor de utilizat.
 • Cosuleţul multifuncţional 4 in 1 Chicco Baby Hug – soluţia patentată Chicco şi premiată la categoria “inovaţie” de la Koln în categoria mobilier pentru copii, de la naştere până la 3 ani.
 • Scaunul auto care a trecut cel mai dur test de impact din lume. Oferă nivel avansat de confort şi adaptabilitate pentru micul pasager.
 • Mobilier care “creşte” împreună cu puiul tău şi poate fi transformat pe rând în: pătuţ bebe, ţarc de joacă, masă cu băncuţe, masa şi noptiere cu rafturi şi chiar în pat mare.
 • Tehnologie de ultimă generaţie cu care poţi prepara într-o secundă masa bebeluşului tău

Renumite maternitati private si de stat, la Baby Boom Show

Cele mai apreciate maternităţi private şi de stat vin la Baby Boom Show cu servicii şi pachete speciale de naştere pentru viitoarele mămici. Iată lista completă a maternităţilor participante:

 • Medicover
 • Regina Maria
 • Sanador
 • Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Filantropia”
 • Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”
 • Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino
 • Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sîrbu”

 

Pe parcursul celor patru zile de targ, puteţi profita si de super-ofertele principalelor bănci de celule stem: Baby Stem Cells, Biogenis, Cord Blood Center, Euromedics, Future Health Biobank, Life Solutions, Lifeline, Regina Maria Banca Centrală de Celule Stem, Stem Sure.

Cadouri pentru întreaga familie la Baby Boom Show:

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B1:

17 – 19 octombrie 2019: 10.00 – 19.00

20 octombrie 2019: 10.00 – 18.00

ACCES: joi si vineri GRATUIT, pe baza inregistrarii online; sambata si duminica: 10 lei/bilet

PARCARE VIZITATORI: 5 lei/ora

Mai multe informatii, pe www.babyboomshow.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner