spot_img

SIGURE SI EFICIENTE IN TRATAMENTUL ARSURILOR

Arsurile reprezinta vatamari cauzate de caldura excesiva sau de anumite substante chimice care, pe langa problemele deosebite pe care le pun din punct de vedere al tratamentului si al sechelelor, au un impact foarte mare asupra cheltuielilor din domeniul sanatatii.
De notat ca arsurile pot influenta negativ calitatea vietii pacientului, chiar si dupa vindecare, mai ales cele localizate in zone de interes (fata, torace), atat in cazul barbatilor, dar in special al femeilor, astfel incât aspectele legate de calitatea epitelizarii au o importanta deosebita.

Prezente pe piata europeana, inclusiv pe piata romaneasca de peste 4 ani, produsele BIOTITUS® Derma, si-au demonstrat siguranta si eficacitatea in tratamentul plagilor cronice si al celor acute, inclusiv al arsurilor pana la gradul III.

Prof.Univ.Dr. ION BORDEIANU:
“Un avantaj important al produselor BIOTITUS® Derma in tratamentul arsurilor, il constituie epitelizarea rapida, cu epiteliu de buna calitate si reducerea duratei medii de vindecare, inclusiv pentru leziunile intermediare si profunde… ”

Picture10

Distribuit de DISPOMEDFARM. www.dispomedfarm.ro. office@dispomedfarm.ro.

Tel.: 0342.220.200. Fax: 0342.220.201. Mobil: 0737.245.510; 0747.136.546

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner