• banner catena
 • SIGURE SI EFICIENTE ÎN TRATAMENTUL ULCERATIILOR

  Ulceratiile de gamba venoase. Orice afectiune a mușchiului gambei sau a valvelor venoase afecteaza sanatatea gambei, din cauza faptului ca fluxul sanguin devine necorespunzator.

  Eventual, integritatea tesuturilor este afectata si leziunile cutanate apar, din cauza traumelor minime si, uneori, fara nici o trauma.

  Printre complicatiile diabetului, sindromul piciorului diabetic (Diabetic Foot Syndrome DFS), este cel mai frecvent. Conform sondajelor epidemiologice, aproximativ 15% din pacientii cu diabet mellitus sufera de leziuni ale piciorului, cu diferite severitati, adesea soldandu-se cu amputare.

  Prezente pe piata europeană, inclusiv pe piața românească de peste 4 ani, produsele BIOTITUS® Derma, și-au demonstrat siguranța și eficacitatea în tratamentul plăgilor cronice și al celor acute, inclusiv al ulceratiilor gambei si a celor diabetice grave.

   

   

  Conf.Dr. HORIA PARVANESCU:

  “Faptul ca dupa 6 zile de tratament cu BIOTITUS® Derma volumul mediu al ulceratiilor s-a redus la jumatate fata de cel initial, iar dupa 56 zile s-a redus cu 98%, iar suprafata medie a ulceratiilor s-a redus cu 85% dupa 56 zile de tratament, demonstreaza performantele produselor in tratamentul acestor tipuri de plagi cronice… ”

   

  Picture10

   

  Distribuit de DISPOMEDFARM. www.dispomedfarm.ro. office@dispomedfarm.ro.

  Tel.: 0342.220.200. Fax: 0342.220.201. Mobil: 0737.245.510; 0747.136.546

  gfdfd

  gfdfd

  Related Posts