spot_img

SIGURE SI EFICIENTE ÎN TRATAMENTUL ULCERELOR DE PRESIUNE (ESCARELOR)

Ulcerele de presiune (escarele) reprezinta o afectare localizata a pielii si/sau tesuturilor subcutanate, in mod uzual in jurul proeminentei oaselor, ca rezultat al presiunii sau a presiunii combinate cu transpiratia si/sau frictiunea.

Persoanele cu mobilitatea afectata sunt cele mai vulnerabile la ulcerele de presiune. Alti factori care predispun la dezvoltarea ulcerului de presiune sunt nutritianecorespunzatoare, afectarea senzatiilor, incontinenta si afectarea starilor fizice si mentale ale pacientului.
Ulcerele de presiune se vindeca extrem de greu; odata ce au aparut, aceste tipuri de plagi cronice sunt foarte rezistente la terapiile medicale cunoscute.
Prezente pe piata europeană, inclusiv pe piața românească de peste 4 ani, produsele BIOTITUS® Derma, și-au demonstrat siguranța și eficacitatea în tratamentul plăgilor acute și al celor cronice, inclusiv al ulcerelor de presiune (escarelor) grave.

Prof.Univ.Dr. ION BORDEIANU:
“Deosebit de important este modul de actiune a unguentului BIOTITUS® Derma care stimuleaza rezervele de celule epiteliale, fapt dovedit prin reducerea accelerata a profunzimii escarelor. In medie, cu 20 de zile inainte de vindecare, escarele au devenit superficiale, nemaiprezentand profunzime…”

Distribuit de DISPOMEDFARM, www.dispomedfarm.ro, office@dispomedfarm.ro
Tel.: 0342.220.200, Fax: 0342.220.201, Mobil: 0737.245.510; 0747.136.546

gfdfd
gfdfd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner