• banner catena
 • Sporeşte-ți imunitatea natural! Immune Max LYSI, inamicul răcelii

   

   

   

   

   

  Immune Max LYSI, inamicul răcelii

  Există perioade în viaţa noastră în care ne simţim obosiți şi stresaţi, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. Uleiul din ficat de rechin, cunoscut sub denumirea comercială de Immune Max LYSI, este unul dintre cele mai puternice remedii împotriva răcelii şi a formei sale mai grave, gripa.

  Immune Max LYSI, are un conţinut bogat în alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensă a sistemului imunitar. Acest conţinut îl valorifică şi îi conferă atributul de remediu natural extrem de preţios.

  În urma cercetărilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat că datorită prezenţei alcoxiglicerolilor în maduva oaselor sănătoase și în laptele de mamă, aceştia au capacitatea de a oferi o imunitate naturală în lupta contra infecțiilor și în dezvoltarea sistemului imunitar.

  Prezenţa alcoxiglicerolilor într-un produs de calitate, cum este Immune Max LYSI, îi conferă o gamă variată de întrebuinţări benefice în organismul nostru, cum ar fi:

  • stimularea funcţiilor sistemului imunitar. În acest fel, organismul nostru este fortificat şi capabil să reziste în faţa acţiunii bolilor şi a condiţiilor de mediu neprielnice cu care ne confruntăm mai ales în perioada rece;
  • favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii;
  • încetineşte procesul de îmbătrânire;
  • stimulează ritmul de refacere al organismului după o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiaţii;
  • îmbunătăţeşte mecanismul de producere a leucocitelor (numărul de celule albe din organism) şi trombocitelor (plachete de sânge, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sânge);
  • contribuie la procesul de refacere al ţesuturilor, accelerând ritmul de închidere a mai multor tipuri de răni, cum ar fi leziunile, arsurile etc; l conferă atât un efect antioxodant, cât şi anti-

  bacterian.

  Immune Max LVSI este un produs benefic atât pentru seniori şi adulţi, cât şi pentru adolescenţi şi copii mai mari de 1012 ani.

  Sănătatea noastră merită ce este mai bun şi ce poate fi mai bun, decât un produs natural, care să fortifice sistemul nostru imunitar?

  Immune Max LYSI ar putea juca un dublu rol în viaţa noastră, de la inamicul răcelii, la partenerul de nădejde al organismului nostru.

  Produsele LYSI sunt disponibile în farmacii, magazine naturiste și online

  www.sagasanatate.ro, www.lysi.ro

  sau la telefoane: 0722 810 692, 021 330 31 37

  Related Posts