spot_img

Uleiul de pește – ce boli ține, cu siguranță, deoparte

Tradiție pentru sănătate – Uleiul de pește!

Iată ce boli ține, cu siguranță, deoparte!

În perioada stresantă, agitată, în care trăim, mulți dintre noi nu ne facem timp să ne gândim la sănătate. Dar există o vorbă înțeleaptă, care spune că, dacă nu ne facem timp azi  boală. Ei bine, suplimentele cu Ulei de peste Lysi, bogat în acizi Omega-3 și vitamine, poate ține la distanță o mulțime de boli și te vei bucura pe termen lung de sănătatea pe care ți-o asigură.

Imuni

tatea. Unul dintre cele mai importante avantaje ale consumului de Omega 3 este faptul că ne întărește sistemul imunitar, susținându-l în lupta împotriva bolilor sau infecțiilor. Ulterior, studiile realizate au demonstrat faptul că acizii grași Omega 3 au un rol important în menținerea sănătății inimii și în buna funcționare a întregului sistem cardiov

ascular, reducând riscul de apariție a unor afecțiuni precum infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral.

Bolile cardiovasculare. Studiile recente au demonstrat că dieta bogată în Omega 3 sau suplimentele consumate zilnic, timp de un an, pot proteja inima. Mai exact, acizii grași Omega 3 scad semnificativ riscul de infarct, chiar și la persoanele cu istoric de boli cardiovasculare.

Cancerul. Cercetătorii au arătat că alimentele pe bază de Omega 3 au ajutat la creșterea apetitului, la creșterea în greutate și la îmbunătățirea calității vieții, la bolnavii de cancer. Unele studii susțin chiar că un consum regulat de Omega 3 poate preveni apariția cancerului la sân.

Colesterolul rău. Omega 3 ajută organismul să lupte cu nivelul ridicat de colesterol în sânge. Indiferent că sunt luați din alimentație sau sunt consumați sub formă de suplimente, aci

zii grași Omega 3 curăță arterele de colesterolul rău.

Bolile inflamatorii. Oamenii de știință au mai dovedit, în urma a numeroase studii, că un consum constant de Omega 3 reduce markerii inflamatorii din sânge. Aceștia ar fi proteina C reactivă, interleukina 6 sau TNF-alfa.

Artrita reumatoidă. Acizii grași Omega 3 contribuie și la ameliorarea simptomelor poliartritei reumatoide, crescând aportul de oxigen al țesuturilor. Consumul periodic de Omega 3 duce la ameliorarea durerilor articulare și a rigidității de dimineață, simptome comune ale artritei. Cercetările au scos la iveală de curând faptul că Omega 3 este un aliat puternic al vârstnicilor care se confruntă cu demența senilă, depresia sau Alzheimer.

Afecțiunile psihice. Există studii ce atestă faptul că un consum regulat de acizi grași Omega 3 ajută la menținerea sănătății mentale. Totodată, au fost evidențiate beneficii remarcabile în prevenția sau tratarea depresiei.

Boli neurologice sau degenerescente. S-au observat rezultate promițătoare în tratarea efectelor bolii Alzheimer sau demenței. Mulți cercetători susțin că se observă efecte pozitive chiar și la persoanele ce suferă de Parkinson.

Alergiile. Chiar și în cazul unor persoane alergice, acizii grași Omega 3 și-au dovedit eficacitatea. Pe de o parte, pot preveni alergiile (rinite, dermatite, astm). Pe de altă parte, ameliorează simptomele, în cazul în care se apelează la Omega 3 după instalarea crizei alergice.

Acizii grași Omega 3 au beneficii semnificative și în cazul copiilor. Introducerea cantității recomandate de Omega 3 în alimentația copiilor, duce la îmbunătățirea atenției și a abilităților de concentrare în cazul acestora. În plus, studiile clinice realizate, au demonstrat faptul că acizii grași Omega 3 pot face minuni în cazul copiilor care suferă de hiperactivitate, afecțiunea populară cunoscută sub numele de ADHD.

Uleiurile de peste de la Lysi Islanda sunt pure, eficiente și de o calitate PREMIUM incontestabilă.

În funcție de preferințe, puteți alege oricare dintre produsele sub forma de prezentare lichidă, cu gust de pește proaspăt, cu aromă NATURALĂ de lămâie sau capsule, deoarece toate produsele Lysi Islanda sunt suplimente alimentare excepționale, obținute din materie primă de cea mai bună calitate, prelucrate cu tehnologii de ultimă generație.

LYSI Islanda – Excelența în prelucrarea
lipidelor marine încă din 1938!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner