spot_img

Vrei o inimă sănătoasă? Asigură-ţi necesarul zilnic de Omega 3

Acizii graşi Omega 3 sunt esenţiali pentru menţinerea sănătăţii noastre, motiv pentru care trebuie consumaţi în fiecare zi. Din păcate, organismul nostru nu îi poate produce în mod natural, motiv pentru care trebuie să îi procurăm din diverse surse alimentare sau suplimente alimentare.

De-a lungul timpului s-au realizat numeroase studii care au demonstrat beneficiile acizilor graşi Omega 3 asupra organismului nostru. Ei joacă un rol esenţial în funcţionarea creierului, în stimularea sistemului imunitar, prevenirea anumitor tulburări de comportament, prevenirea anumitor tipuri de cancer şi nu în ultimul rând este extrem de important pentru pacienţii care suferă de afecţiuni cardiovasculare.

De altfel, cele mai multe dovezi au atestat faptul că Omega 3 poate preveni bolile cardiovasculare dacă este consumat în cantitatea optimă. Cei doi acizi graşi Omega 3 pe care îi regăsim de obicei în uleiul de peşte — acidul eicosapentanoic (EPA) şi acidul decosahexanoic (DHA) — scad colesterolul, tensiunea arterială şi nivelul grăsimilor din sânge (trigliceride). În plus, acizii graşi Omega 3 previn infarctul miocardic şi accidentele vasculare cerebrale şi ajută la tratarea aterosclerozei. Dacă vrei o inimă sănătoasă, ar trebui să incluzi în alimentaţia ta peştele, uleiul de peşte, nuci, seminţe de in sau de dovleac, etc.

Dacă nu îţi poţi lua aportul necesar de acizi graşi Omega 3 din alimentele menţionate, poţi oricând să apelezi la suplimentele alimentare Omega-3, Ulei pur de peşte de la LYSI Islanda; sunt pure, eficiente şi de o calitate PREMIUM incontestabilă.

În funcţie de preferinţe, poţi alege oricare dintre produsele sub forma de prezentare lichidă, cu aromă naturală de lămâie, sau capsule, deoarece toate produsele LYSI Islanda sunt suplimente alimentare excepţionale, obţinute din materie primă de cea mai bună calitate, cu tehnologii de ultimă generaţie.

LYSI Islanda Excelenţă în prelucrarea lipidelor marine înca din 1938!

Produsele LYSI sunt disponibile în farmacii, magazine naturiste și online www.sagasanatate.ro,

sau

la telefon 0722810692.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner