• banner catena
 • Beesers estimeaza o investitie de 500.000 de euro in 2021, la doar o luna de la lansare

  Beesers – Startup, prima aplicatie mobila care faciliteaza livrarea serviciilor medicale la domiciliu, conecteaza printr-un singur click personalul medical calificat si pacientii  

  • Aplicatia Beesers ofera pacientilor posibilitatea de a face programari online in functie de locatia dorita si de nevoile medicale, dar si accesul la consultarea costului fiecarui serviciu inainte de achizitie.
  • Beneficiile principale Beesers pentru pacient includ: monitorizarea de la distanta, facilitarea unui dialog in timp real intre medic/asistent si pacient, timpul foarte scurt in care poate fi rezervat serviciul, detalii despre personalul medical desemnat sa ofere asistenta si posibilitatea de a evalua serviciile oferite
  • Beneficiile principale Beesers pentru clinici partenere/medici includ: facilitarea unei bune organizari a calendarului personal, venituri suplimentare intr-un cadru de siguranta si flexibilitate, programe de loializare

  Beesers, aplicatia care ofera pacientilor solutii si servicii integrate adaptate nevoilor prin furnizarea de consultatii si tratamente specializate la domiciliu, are planuri de extindere rapide, dupa un raspuns favorabil al pietei din Romania. La doar o luna de la lansare, compania Beesers si-a extins bugetul de investitii pentru 2021, la 500.000 de euro, in contextul unei cereri foarte mari generata si de contextul COVID 19.

  Conform raportului publicat de Consiliul Concurentei, in 2019, intre nevoia estimata si numarul total de pacienti care aveau nevoie de astfel de servicii, exista o acoperire generala de 7,9 %.[1] Contextul pandemiei a facut insa ca piata sa se confrunte cu o crestere a numarului de bolnavi care au nevoie de ingrijiri medicale la domiciliu, procentul celor care beneficiaza de acestea fiind in continuare foarte mic, mai ales din cauza accesibilitatii greoaie.

  Beneficiile Beesers pentru pacienti sunt nenumarate, incepand cu posibilitatea ca programarile consultatiilor/tratamentelor sa fie efectuate si de catre persoanele care nu locuiesc in acelasi oras sau tara pentru pacientii aflati in Romania (Ex: parintii sau bunicii carora dorim sa le asiguram suport medical specializat) si ajungand pana la functia care ii ofera pacientului ocazia de a-si alege cadrul medical in functie de experienta acestuia, dar si de ratingurile anterioare acordate de alti beneficiari.

  Cel mai nou mecanism disponibil in platforma este rezervarea multipla, care permite pacientilor aflati sub tratament sa isi rezerve printr-o singura programare un pachet de servicii (Ex: un pachet de 10 perfuzii).

  „Contextul incert generat de pandemie, mobilitatea limitata, dorinta de a diminua cat se poate de mult interactiunea fizica cu un numar mare de persoane, mai ales pentru cei cu grad mare de risc, lipsa timpului si nevoia din ce in ce mai acuta a pacientilor care au nevoie de servicii medicale la domiciliu, m-au determinat si incurajat sa pun bazele primului start-up menit sa ofere clientilor consultatii si tratamente in mediul familial. Aplicatia functioneaza extrem de simplu, oferind posibilitatea de a alege, in functie de locatie si clinicile partenere din orasul respectiv, o zi si o ora pentru programarea serviciilor medicale in confortul propriei case.

  Beesers se adreseaza atat utilizatorilor care vor sa rezerve servicii pentru o perioada mai lunga, cat si pentru cei care au nevoie de un  tratament singular, dar intr-un timp scurt. Beneficiile principale ale clinicilor inscrise in aplicatie sunt promovarea si, evident, o sursa suplimentara de venit pentru cadrele medicale. Ne dorim sa cream o comunitate sigura si eficienta in care utilizatorii sa poata accesa servicii medicale in mediul familial cu garantia ca sunt in siguranta, personalul medical fiind acreditat de Ministerul Sanatatii. Deocamdata activam in trei orase – Bucuresti, Targu Mures si Brasov, dar avem cereri si din alte localitati care vor fi implementate cat de curand.” , spune Ovidiu Tuduruta, founder Beesers.

  Toti colaboratorii inscrisi in platforma sunt acreditati de Ministerul Sanatatii si au experienta semnificativa in mediul de stat sau privat. In mai putin de o luna de la momentul lansarii aplicatiei, in portofoliul Beesers se regasesc servicii oferite de: Men Sana Tech, Top Med Assistance, Sweet Medical Care, Exigent Med Help, Kineto Mobil Clinic.

  “Datorita intelegerilor avantajoase cu clinicile partenere care au inteles, la fel ca noi, greutatile cu care se confrunta intreaga societate in acest context al pandemiei, ne-am permis deja si implementarea unor programe de loializare pe baza de comision si vouchere adresate atat pacientilor, cat si cadrelor medicale. ”, spune Ovidiu Tuduruta, founder Beesers.

  Aplicatia poate fi descarcata din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar sa isi creeze un cont. Mai departe pot alege din lista serviciul de care au nevoie si furnizorul dorit, avand posibilitatea de a stabili ora si data prestarii serviciului in cazul in care se doreste achizitia dupa consultarea costului serviciului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificari despre statusul comenzii pe telefon.

  [1] http://www.consiliulconcurentei.ro/comunicare/presa/communicate-de-presa/page/12/

  Related Posts