• banner catena
 • Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  „Nu există bucurie mai mare, decât aceea de a primi vești bune de la cei care consumă Bio Active MC Oyama Agaricus și văd rezultate bune și foarte bune.”

  Pacienta C.U., tumoare la coloană diagnosticată în urmă cu 6 ani, operabilă dar cu risc de a nu se mai putea deplasa. La sfatul apropiaților familia a decis să îi administreze 3 plicuri pe zi și după o perioada de câteva săptămâni tumora s-a adunat într-un loc lângă coloană ca o gelatină, putând astfel să fie operată și curățând acel loc foarte ușor. La scurt timp doamna a părăsit spitalul pe picioarele ei.

  Pacienta T.L. a ales să folosească extractul din ciuperca medicinală Agaricus Blazei Bio active  plicuri, după ce colegii de muncă au convins-o că produsul are nenumărate efecte benefice asupra organismului, în mod special asupra sistemului imunitar. Pacienta a observat îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate când a avut o răceală puternică. I s-a recomandat să i-a un plic/zi, timp de 3 zile, efectul benefic simțindu-se din prima zi, iar simptomele ca febră și starea de rău generală au dispărut foarte repede. În prezent pacienta urmează o cură cu un plic pe zi, timp de o lună, pentru întărirea imunității și revitalizarea organismului.

  Veste bună pentru pacienții din Iași, Bacău și Neamț: din luna iunie Bio Active MC se găsește și în farmaciile Sfântul Spiridon din Iași, Bacău și Piatra Neamț!

  SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT
  DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU!
  GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

  Recomandăm achiziționarea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

  Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește trata-mentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este intrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D- glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

  De ce Active MC ?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administarer personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

  Related Posts