• banner catena
 • Bio-Active MC, produs japonez de excepţie!

  Cazul 1: pacienta C.U. tumoare la coloană diagnosticată în urmă cu 6 ani, operabilă dar cu risc de a nu se mai putea deplasa. La sfatul apropiaților familia a decis să îi administreze 3 plicuri pe zi și după o perioada de câteva săptămâni tumora s-a adunat într-un loc lângă coloană ca o gelatină, putând astfel să fie operată și curățând acel loc foarte ușor. La scurt timp doamna a părăsit spitalul pe picioarele ei.

  Cazul 2: pacienta T.L. a ales să folosească extractul din ciuperca medicinală Agaricus Blazei Bio active  plicuri, după ce colegii de muncă au convins-o că produsul are nenumărate efecte benefice asupra organismului, în mod special asupra sistemului imunitar. Pacienta a observat îmbunătățirea semnificativă a stării de sănătate când a avut o răceală puternică. I s-a recomandat să i-a un plic/zi, timp de 3 zile, efectul benefic simțindu-se din prima zi, iar simptomele ca febră și starea de rău generală au dispărut foarte repede. În przent pacienta urmează o cură cu un plic pe zi, timp de o lună, pentru întărirea imunității și revitalizarea organismului.

  SINGURUL PRODUS 100% EXTRACT DIN CIUPERCA LUI DUMNEZEU! GARANȚIA CALITĂȚII JAPONEZE! MINIME ÎMBUNĂTĂȚIRI ÎN 10-12 ZILE! SFATURI PERSONALIZATE DE ADMINISTRARE DATE DE SPECIALIȘTI, MAI PUȚINE DURERI, MAI PUȚINE STĂRI DE RĂU, MAI MULTĂ VITALITATE!

  Recomandăm achizițio-na-rea din punctele de distribuție autorizate, menționate pe site-ul nostru (farmacii sau magazine naturiste) pentru a beneficia de sfat autorizat de administrare și verificarea compatibilității produsului cu tratamentul dat de medicul curant.

  Bio Active MC este un supliment alimentar și nu înlocuiește tratamentul recomandat de medic sau un regim alimentar variat. Rezultatele diferă în funcție de organismului fiecărei persoane, dar este întrutotul natural și ajută la buna funcționare a organismului. De ase-menea, prin bogatul conținut de Beta-D-glucan, luptă cu celu-lele canceroase.

   De ce Bio Active MC?

  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Deoarece conține 100% extract din ciuperca Agaricus Blazei Murill, denumită ”Ciuperca lui Dumnezeu” cunoscută pentru acțiune anti-tumorală puternică.
  • Deoarece ciuperca este cultivată în mediu natural, nu în seră, fără îngrășăminte chimice.
  • Deoarece Bio Active MC îți oferă garanția calității japoneze, prin mărcile primite de la asociații de Medicină Alternativă și Complenetară din Japonia.
  • Deoarece îl achiziționezi din farmacie sau plafar, cu indicații de administare personalizate.
  • Deoarece vezi minime îmbunătățiri ale stării de sănătate în 10-12 zile !
  • Deoarece sănătatea este mai bună decât toate și meriți să ai parte de ea !
  • Conține 120 de elemente necesareorganismului (minerale, aminoacizi, oligoelemente) și este ușor de înghițit și de asimilat!

  Related Posts