spot_img

Bun pentru piele de la Mustela

Aceasta Lotiune cu Protectie Solara Foarte Ridicata SPF 50+ protejeaza pielea bebelusilor si copiilor cu piele foarte sensibila, piele cu tendinta atopica sau piele intoleranta la soare impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Poate fi folosita pe fata si corp, se intinde usor, fara a lasa urme albe, si este rezistenta la apa si la frecarea cu nisipul.

Filtrele sale UV  respecta proiectul de lege care protejeaza reciful de corali din Hawaii.

Doriti sa impartasiti un pic de distractie la soare impreuna cu bebelusul vostru? Bucurati-va in siguranta de aceste momente pretioase datorita celui mai bun si nou aliat al vostru: Lotiunea noastra de Protectie Solara UVB UVA SPF 50+.

Potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibila, pielea cu tendinta atopica si pielea intoleranta la soare, ea ofera o protectie foarte ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB si o rezistenta ridicata la apa, transpiratie si frecarea cu prosopul sau hainele.

Mai mult: filtrele noastre UV respecta proiectul de lege care protejeaza reciful de corali din Hawaii.

Eficacitatea & siguranta produsului

Pentru siguranta garantata de la nastere, produsele noastre de ingrijire a pielii sunt dezvoltate in cooperare cu profesionistii din domeniul sanatatii si trebuie sa treaca cu succes peste mai mult de 450 de masuratori si teste.

98% dintre parinti considera ca acest produs lasa un film protector pe piele (1).

95% dintre parinti considera ca pielea copilului lor este supla si hidratata dupa expunerea la soare (1).

Eficacitate dovedita clinic.

(1) Studiu clinic realizat sub supraveghere pediatrica si dermatologica pe 64 de sugari, bebelusi si copii, inclusiv 13 copii cu piele sensibila si 13 cu piele cu tendinta atopica, timp de 21 de zile (auto-evaluare).

Pentru mai multe informații despre produsele Mustela consultați site-ul:
www.mustela.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner