spot_img

De ce este uleiul de pește aliatul sistemului imunitar și al funcționării optime a creierului?

Uleiul de pește este sursa naturală de acizi grași Omega-3, de tip EPA și DHA. Acești nutrienți sunt extraordinar de importanți pentru menținerea sănătății noastre și de cele mai multe ori lipsește cu desăvârșire din alimentația noastră.

Ce spun studiile de specialitate?

Studiile arată că noi consumăm maxim 0,5 grame de Omega 3 pe zi, deși doza zilnică recomandată de specialiști este între 2,2-2,4 grame. Un lucru important de menționat este faptul că organismul nostru nu are capacitatea de a produce în mod natural acizii grași Omega 3, motiv pentru care ei trebuie să fie procurați din alimentație sau din suplimentele alimentare. Înainte de a vorbi de sursele de Omega 3, să vedem care sunt beneficiile acestor acizi grași Omega 3!

Care sunt beneficiile consumului de ulei de pește Lysi, bogat în acizi Omega 3?

Unul dintre cele mai importante avantaje ale consumului de Omega 3 este faptul că ne întărește sistemul imunitar, susținându-l în lupta împotriva bolilor sau infecțiilor.

Ulterior, studiile realizate au demonstrat faptul că acizii grași Omega 3 au un rol important în menținerea sănătății inimii și în bună funcționare a întregului sistem cardiovascular, reducând riscul de apariție a unor afecțiuni precum infarctul miocardic sau accidentul vascular cerebral.

Acizii Omega 3 contribuie și la ameliorarea simptomelor poliartritei reumatoide, crescând aportul de oxigen al țesuturilor

Consumul periodic de Omega 3 duce la ameliorarea durerilor articulare și a rigidității de dimineață, simptome comune ale artritei. Cercetările au scos la iveală de curând faptul că Omega 3 este un aliat puternic al vârstnicilor care se confruntă cu demență senilă, depresie sau Alzheimer.

Uleiul de pește Lysi, bogat în acizi Omega 3, aduce beneficii semnificative și în cazul copiilor

Introducerea cantității recomandate de Omega 3 în alimentația copiilor duce la îmbunătățirea atenției și a abilităților de concentrare în cazul acestora. În plus, studiile clinice realizate au demonstrat faptul că acizii grași Omega 3 pot face minuni în cazul copiilor care suferă de hiperactivitate, afecțiunea populară cunoscută sub numele de ADHD.

De ce să alegi suplimentele alimentare Lysi?

Toate produsele Lysi Islanda sunt suplimente alimentare excepționale, obținute din materie primă de cea mai bună calitate, cu tehnologii de ultimă generație. Suplimentele alimentare Omega-3 ulei pur de pește de la Lysi Islanda sunt pure, eficiente și de o calitate PREMIUM incontestabilă. În funcție de preferințe, poți alege oricare dintre produsele sub formă de prezentare lichidă, cu aromă NATURALĂ de lămâie, sau capsule.

Lysi Islanda – Numărul 1 mondial în producția de Ulei din ficat de cod !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner