• banner catena
 • Descopera gama pentru piele sensibila de la Mustela

  Lotiunea noastra Hidratanta Calmanta nu contine parfum si este special formulata pentru copiii cu piele sensibila si foarte sensibila– chiar si nou-nascuti*. Textura sa usoara ofera hidratare imediata si de durata si calmeaza furnicaturile si roseata. Formula sa cu toleranta ridicata contine extracte de schizandra si avocado si are 97% ingrediente de origine naturala.

  *Bebelusi ce au parasit sectia de neonatologie.

  Eficacitatea & siguranta produsului

  Pentru siguranta garantata de la nastere, produsele noastre de îngrijire a pielii sunt dezvoltate în cooperare cu profesionistii din domeniul sanatatii si trebuie sa treaca cu succes peste mai mult de 450 de masuratori si teste.

  • 97% dintre bebelusi experimenteaza un efect protector ca o a doua piele, conform dermatologilor (1b).
  • 100% dintre parinti considera ca pielea bebelusului este hidratata instantaneu (1a).

  Eficacitate dovedita clinic:
  – 98% dintre bebelusi simt calmarea pielii, conform dermatologilor si pediatrilor(1b).
  – Aceasta lotiune pentru piele sensibila lasa pe pielea bebelusilor un efect protector ca o a doua piele, conform dermatologilor si pediatrilor.

  (1)Test de utilizare realizat sub control dermatologic si pediatric pe 64 de copii, inclusiv sugari cu varsta mai mica de 3 luni, timp de 28 de zile (rata de satisfactie %); (1a) auto-evaluare de catre parinti; (1b) examinare de catre dermatolog si pediatru.

  Pentru mai multe informații despre produsele Mustela consultați site-ul:
  www.mustela.ro

  Related Posts