• banner catena
 • LYSI Omega 3 Forte

  Pentru că este un produs cu adevărat FORTE!

  În corpul uman există o paradigmă interesantă, creierul și sistemul nervos sunt compuși, într-o mare parte din acizi grași esențiali Omega 3, însă organismul nostru nu îi poate produce. Așadar, cum putem asigura corpului nostru cantitatea necesară de Omega 3 pentru a ne asigura o calitate bună a vieții?

  În primul rând, trebuie să includem în alimentația noastră, produse bogate în Omega 3 cum sunt somonul, macroul, heringul, tonul și alte specii de pești, dar și semințe de in, semințe de chia, semințe de cânepă, nuci, conopidă, varză de Bruxelles etc.

  Consumul regulat de alimente bogate în acizi grași Omega 3 poate fi completat de consumul unor suplimente de Omega 3. Nu uitați să consultați un medic înainte de a începe administrarea de suplimente alimentare!

  Numeroase studii au reliefat faptul că uleiul de pește are capacitatea de a diminua riscul de apariție a unor inamici serioși ai sănătății noastre precum ateroscleroza, hipertensiune arterială, infarctul de miocard, aritmii, atacul cerebral, dar și de reducere a nivelului colesterolului și al trigliceridelor.

  De exemplu, persoanele cu afecțiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot ține la distanță pericolul prin consumul de suplimente alimentare care conțin acizi grași Omega-3, reducând astfel riscul unui accident coronarian.

  Totodată, acizii grași Omega 3 vin și în ajutorul persoanelor care au suferit de un atac coronarian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate în America, consumul de 1 gram de acizi grași Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reapariție sau de repetare a atacului.

  Pe lângă beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii grași Omega 3 din produsul conceput de LYSI, combat afecțiuni ale încheieturilor cum ar fi artrita, dar combat și afecțiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenie, depresie etc.

  În plus, suplimentul alimentar Omega 3 Forte de la LYSI întărește sistemul imunitar prin conținutul său bogat în acești acizi grași esențiali Omega 3, și ne ferește de acțiunea bacteriilor, virusurilor și alergenilor.

  Nu putem omite să evidențiem că acești acizi grași Omega 3 se caracterizează printr-un efect antiinflamator puternic.

  Pentru a vă bucura de proprietățile suplimentului alimentar Omega 3 Forte, doza recomandată este de 1 capsula pe zi. Acest produs conține patru blistere, ce vă asigură 64 de doze zilnice.

  Related Posts