spot_img

Opreste caderea parului & Stimuleaza o noua crestere a parului THYMUSKIN®

SISTEMUL DERMATOLOGIC THYMUSKIN®

Cel putin o persoana din doua sufera de caderea parului cel putin o data in viata. Se observa o crestere la nivel global a caderii parului, studiile recente aratand ca 80% dintre barbati si 50% dintre femei sufera de caderea parului, numarul acestora fiind in crestere. Mai grav, tot mai mulți tineri încep să se confrunte cu retragerea liniei părului și cu formarea cheliei, de vină fiind în general stresul, fluctuațiile hormonale, dieta dezechilibrată sau fumatul.

Indiferent de problema, fie că este vorba despre păr deteriorat, subțire, rar, cu tendință de cădere, care cade moderat sau masiv, dacă probleme cu starea scalpului (mătreață, eczeme, iritații, mâncărime și roșeață), THYMUSKIN® este gama de care ai nevoie.

 

Thymuskin este sistemul dermatologic, sampon si ser tratament, care combate cӑderea părului și activeazӑ o nouă creștere a părului atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Eficacitatea asupra tuturor formelor de cӑdere a părului, precum si tolerabilitatea au fost dovedite clinic, fara efecte secundare chiar la utilizare indelungata.

Rata de succes impotriva cӑderii părului in caz de alopecie androgenica, telogen effluvium, alopecia areata si difuza, și chiar forme ușoare de alopecie induse de medicamente este de peste 90%, fără efecte secundare chiar și în cazul utilizării pe termen lung.

Produsele au la bază complexul activ patentat GKL-02, cu efect imunologic asupra foliculilor de păr, responsabil pentru revitalizarea si regenerarea parului, precum si pentru sustinerea cresterii noilor fire de par. Formula e completată de extracte de cafeină, vitamina Epar sensibil, par uscat,  și urzică (Urtica dioica), care îngrijesc și hidratează firul, alături de pantenol și proteine vegetale, cu proprietăți de hrănire și protecție.

Thymuskin inhiba enzimele responsabile de caderea parului si ajuta la imbunatatirea conditiei parului pe termen lung. Actioneaza direct la radacina, contribuie la regenerarea ei si la extinderea fazei de crestere a parului. Activeaza si dezvoltarea keratinocitelor in matricea parului, stimuland cresterea, astfel, Thymuskin poate reactiva creșterea părului în zonele lipsite de păr prezente de mai puțin de 3 ani.

Fiecare dintre cele 3 linii de produse THYMUSKIN (CLASSIC, MED, FORTE) este solutia anticadere perfect adaptata pentru fiecare tip si etapa de pierdere a parului, precum si alegerea ideala pentru activarea unei noi cresteri. Avand concentratii diferite de ingredient activ GKL-02, produsele Thymuskin raspund chiar si cerintelor crescute, cum sunt in caderea moderata sau caderea masiva.

THYMUSKIN® CLASSIC pentru utilizarea generala impotriva caderii parului, in special pentru par si scalp normal spre gras. Eficient împotriva tuturor tipurilor și etapelor de cadere a părului, inclusiv de cauza androgenica (ereditara).

 

THYMUSKIN® MED este perfect adaptat unui scalp si par sensibil sau uscat, chiar si nevoilor de cadere masiva a parului, alopecia difuza sau areata. Complexul  GLK-02, in concentratie superioara +25%, actioneaza perfect pentru cresterea si regenerarea parului, iar aplicarea este potrivită inclusiv pentru copiii de la 3 ani, precum și în timpul sarcinii și alăptării

 

THYMUSKIN® FORTE, tratament regenerator in cazurile de alopecie difuza, cadere masiva a parului, scalp devitalizat, fiind linia de produse cu cea mai mare concentratie de ingredient activ GLK-02, +100%.

 

THYMUSKIN®, produs in Germania, este eficient impotriva caderii parului de peste 30 de ani, devenind unul dintre liderii mondiali in tratamentul pentru caderea parului si pentru regenerarea noilor fire de par.

THYMUSKIN® – tratament pentru un par mai des, rezistent, frumos si sanatos

Pharmconnect Services

+40 720 110 363; office@pharmconnect.ro

http://www.pharmconnect.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner