spot_img

WORM END – Principii Ayurvedice în combaterea paraziților pe cale naturală

Autor: Product manager Farmacist Andreea – Elena IORGU Ayurmed® – ARTA DE A TRĂI SĂNĂTOS!

Iată de ce este mai indicat să combatem paraziții intestinali cu ajutorul plantelor și ce rol are fiecare plantă în redobândirea echilibrului în organism.

Parazitozele intestinale sunt afecțiuni ale aparatului digestiv, cauzate de prezența în organism a paraziților. Parazitul este o ființă vegetală sau animală, care trăiește temporar sau definitiv pe seama altei ființe, deseori provocându-i dezechilibre serioase, resimțite prin: tulburări de tranzit, greață, lipsa apetitului, balonare, dureri abdominale, anemie, scădere în greutate, somnolență, iritabilitate, prurit anal (mâncărimi).

Cele mai frecvente parazitoze intestinale sunt: giardioza, oxiuroza și ascaridioza. Cu o incidență mult mai scăzută întâlnim:  tenia, toxoplasma, toxocara etc.

În Ayurveda parazitozele se tratează printr-o triplă abordare, care se bazează atât pe îndepărtarea cauzei, cât şi pe ameliorarea ”pagubelor” produse.

  1. Distrugerea paraziţilor şi eliminarea lor din organism prin fecale.
  2. Reglarea activității tubului digestiv: îmbunătățirea digestiei, refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal.

III. Susținerea proceselor de detoxifiere hepatică și sanguine. Detoxifiere necesară în urma eliberării de către paraziți a unor toxine în organism şi a modificărilor de pH survenite.

Ayurveda impune ca primă măsură de tratament introducerea în dietă a condimentelor. Ele stimulează funcţia digestivă şi cresc peristaltismul intestinal, favorizând expulzarea paraziţilor din organism. Al doilea aspect important este introducerea în dietă a plantelor şi alimentelor cu gust amar care contribuie la epurarea toxinelor de la nivel hepatic, generate de ionii de amoniu eliberaţi în sânge de paraziți.

WORM END® Sirop este un astfel de fitocomplex din plante ayurvedice cu acțiune antihelmintică și condimente precum busuioc, pieper, coriandru etc. Astfel, distruge metabolismul și structura neuromusculară a paraziților intestinali, inhibă motilitatea acestora și favorizează eliminarea lor din organism. WORM END® creează un mediu nefavorabil dezvoltării și înmulțirii paraziților intestinali, fiind eliminate simptome precum greață, vomă, indigestie, scădere în greutate, tulburările de tranzit, irascibilitate cauzate de prezența paraziților intestinali. Contribuie la menținerea poftei de mâncare și ajută la normalizarea digestiei și reglarea tranzitului, favorizând procesele de detoxifiere.

Datorită combinației de plante produsul WORM END® Sirop este unic printr-o triplă abordare în combaterea paraziților. Totodată WORM END® aduce un aport considerabil de vitamine și minerale, refăcând depozitele organismului.

Poate fi utilizat atât de copii cât și de adulți. Se administrează după o schemă unică de 3 reprize a câte 10 zile cu pauză de 10 zile între ele. A fost aleasă această schemă de administrare pentru a surprinde paraziții atât în formă chistică cât și în formă activă sau vegetativă, unii paraziți neputând fi distruși în fază chistică, eliminând riscul ca ulterior parazitozele să recidiveze.

WORM END® Sirop se poate utiliza și profilactic de 2 ori pe an, beneficiile fiind multiple: prevenția parazitozelor și distrugerea paraziților înainte ca aceștia să devină adevărate colonii, protecție și regenerare hepatică, detoxifiere, reglarea digestiei, a tranzitului și implicit a poftei de mâncare, aport de vitamine și minerale benefice pentru un sistem imunitar puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner