spot_img

Primocarbodetox

Autor: Dr. Sorin Godeanu ATI Spitalul Floreasca București, Laboratoarele Elidor tel:0740167649
Matricea detoxifiantă a Cărbunelui Elidor permite realizarea unui deziderat vizat de terapeuții care își doresc un instrument eficient pentru eliminarea balastului toxic acumulat pe o perioadă mai îndelungată la pacienții supuși unor condiții de stres oxidativ intens sau la pacienții cu afecțiuni cronice (hepatopatii, constipații cronice, infecții cronice). Formula produsului constituie colaborarea între Cărbunele Elidor, binecunoscut pentru calitățile terapeutice, cu plantele din arealul nostru geografic pentru a îmbunătății performanțele fiziologice ale pacienților și a face față provocărilor tot mai agresive din patologia curentă. 

Primul partener este vâscul alb, care coboară din antichitatea lui Dioscoride, continuând cu evul mediu, înnobilat de rezultatele terapeutice remarcabile obținute de-a lungul timpului la care se adaugă și legendele celților. Rudolf Steiner deschide larg porțile antroposofiei pentru vâsc, considerându-l un agent terapeutic de prim rang în bolile inflamatorii și cele canceroase.

Vascotoxinele (alfa și beta thionine) care reprezintă reziduuri de cisteină; sunt 7 vascotoxine care dispun de 46 aminoacizi izoformi (grupul izoform poate prezenta punți bisulfidice).

Cis 3 / Cis 40        Cis 3 / Cis 32        Cis 16 / Cis 26

Legătura fosfat la vascotoxine afectează integritatea membranei celulare la celulele vizate producând apoptoza.

Un alt grup este reprezentat de lectine (ML1, ML2, ML3), care la rândul lor produc apoptoza.

Apoptoza produsă de lectine, crește stresul oxidativ, care se datorează unor flavonoizi, care exercită efect citotoxic, antiangiogenic, antiinflamator și detoxifiant.

Flavonoizii inhibă citokinele inflamatorii TNF alfa, IL6, IL 12p40 și COX 2.

Al doilea partener, Arctium lappa, reprezintă un instrument remarcabil pentru detoxifiere acționând concomitent ca antioxidant, antiinflamator și antitumoral. Extractul de Arctium lappa, reduce eliberarea de mediatori inflamatori prin inhibiția eliberării de cisleucotriene.

Arctigenina suprimă producția de NO și de citokine antiinflamatorii, incluzând TNF alfa și IL6. Arctium lappa împiedică ulcerațiile gastrice prin reducerea secreției acide prin inhibiția +H, K-ATP-aza.

Menționăm și activitatea antimicrobiană atât pe G+, cât și G-

Al treilea partener, extractul de Primula, are acțiune antiinflamatorie prin substanțele active din compoziția sa: izoramnetin, catehin, glicozizi fenolici. Extractul de primula este secretolitic, expectorant, antiinflamator, diuretic, antimicrobian, antifungic.

Compușii activi sunt: triterpenii, saponine, compuși fenolici – flavonoizi, acizi fenolici, glicozizi fenolici, quercetina, izoramnetini, apigenina, catehin, epicatehin, epigalocatehin.

PRIMOCARBODETOXUL echilibrează un organism supus stresului oxidativ excesiv, pe un teren cu patologie cronică și cu intercurențe frecvente care pot alcătui un cocktail exploziv inflamator.

Radicalii liberi, gruparile acide, ca și cataboliții toxici reprezintă tot atâtea amenințări tot mai frecvente, care impun constituirea unei apărări adecvate. Menținerea stării de sănătate este un proces activ, care necesită eforturi susținute, pentru că odată pierdută revenirea la normal devine extrem de costisitoare și uneori imposibil de realizat.

PRIMOCARBODETOXUL se administrează 4-6cpr/zi atât în formula terapeutică cât și în cadrul unui protocol cu target impus de patologia pacientului.

LABORATOARELE ELIDOR

Tel: 021.335.95.63, 021.336.77.78

www.elidor.ro; email: office@elidor.ro

Pentru precizări şi informaţii suplimentare consultaţi site-ul:  secreteledoctorului.wordpress.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner