• banner catena
 • Siropul de podbal, ridiche neagră și miere (Elidor)

  Autor: Dr. Sorin Godeanu Laboratoarele Elidor tel:0740167649

  Podbalul se regăsește în scrierile lui Galenus și Dioscoride, fiind recomandat pentru afecțiunile pulmonare însoțite de tuse.

  Grieve a analizat utilizarea podbalului în antichitate și evul mediu, și a concluzionat că Tussilago Farfara reprezintă planta cea mai indicată în bolile pulmonare, inclusiv în cele degenerative (emfizem pulmonar).

    Priest & Priest sugerează pentru tusea iritativă de dimineață, pe fond bronhospastic, podbal împreună cu miere, administrat chiar în timpul crizelor de tuse. Podbalul are acțiune antiinflamatorie prin inhibiția acidului arahidonic și a sintezei de acid nitric la nivelul macrofagelor. Tussilagona este o diterpenă și este stimulator respirator și cardiovascular.

  Raphanus Sativus, ridichea neagră, aparent o legumă banală, dispune de un echipament eficient pentru activitatea antibacteriană susținută: Piocianic, Pneumotoc, Escherichia coli, Streptococ, Klebsiella Pneumoniae, Proteus vulgaris, Stafilococul auriu, etc

  Sulforafanul este activ atât împotriva germenilor gram pozitiv, cât și a celor gram negativ.

  Concomitent, se constată activitatea antiinflamatorie puternică, antineoplazică, iar glucorafanul este modulator al citocromului P450 hepatic.

  Raphanus Sativus poate constitui un instrument pentru anihilarea tulpinilor microbiene cu rezistență antibiotică multiplă.

  Cazurile dificile necesită un protocol adecvat, dotat cu un serviciu de terapie intensivă corelat cu servicii de imagistică, microbiologie, medicină internă, etc.

  Pentru patologia curentă, Siropul de Podbal și Ridiche neagră reprezintă o oportunitate remarcabilă de a accelera evoluția favorabilă a bolii, prin capacitatea bactericidă, ca și prin activitatea antispastică și antiinflamatorie a podbalului. Indicațiile de elecție a acestui produs se focalizează pe pneumoniile atipice de orice fel apărute în sezonul rece.

  Se administrează câte 2 linguri de 3 ori/zi împreună cu administrarea de lichide, vitamine, stare de repaus.

  Decembrie este însoțit de reflexul ancestral de reINIȚIERE care se propagă neobosit la fiecare așezare și aduce pentru fiecare speranța unei vieți mai luminoase.

  CIVILIZAȚIA NOASTRĂ CONSTRUITĂ PE LUPTA ÎMPOTRIVA RĂULUI ÎȘI REUNEȘTE FORȚELE PENTRU CA BINELE SĂ ÎNVINGĂ ÎNTOTDEAUNA. ESTE MOTIVAȚIA EXISTENȚEI NOASTRE. NU-I AȘA?

  CRĂCIUN FERICIT!

  Related Posts