• banner catena
 • Siropurile PEDIAKID®

  Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specific copiilor.

  Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente active 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.

  Biodisponibilitatea optimală a substanțelor din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre naturale, sirop de Agave, minerale și vitamine, iar gustul plăcut este obținut grație utilizării concentratelor naturale de fructe.

   

   

   

   

   

  Fibregum™ prebiotic Acacia- UN INGREDIENT PREZENT ÎN COMPOZIȚIA SIROPURILOR Pediakid®

  Fibregum™ este marca înregistrată a Nexira, Normandia-Franța.

  Nexira garantează cea mai înaltă calitate a gumei de acacia, datorită prezenței sale continue, de peste 125 de ani, în Africa și a parteneriatelor puternice în țările producătoaare de gumă de acacia.

  Fibregum™ este obținut din seva de gumă de acacia, atent selecționată, emanată din tulpinile și ramurile arborilor de acacia.

  Fibregum™ oferă un minim garantat de 90% fibre solubile, raportat la greutatea uscată.

  Fibregum™ este un polizaharid nedigerabil, cu greutate moleculară mare. Este compus dintr-un miez proteic și fracții polizaharidice asociate (macromolecule proteo-polizaharidice).

  Fibregum™ manifestă o toleranță intestinală ridicată, cu proprietăți digestive excelente. Datorită structurii sale foarte ramificate, Fibregum™ este fermentat lent și treptat în colonul transvers și descendent. Spre deosebire de multe alte forme de fibre, fermentația Fibregum™ nu generează disconfort intestinal.

  Studiile Nexira au demonstrat următoarele beneficii ale Fibregum™:

  Efect prebiotic;

  Reface permeabilitatea intestinală;

  Indice glicemic aproape de zero;

  Reface, la nivelul colonului, joncțiunile dintre celulele epiteliale;

  Modulează markerii inflamatori produși de epiteliul intestinului gros;

  Stimulează producția acizilor grași cu lanț scurt de către microbiota intestinului gros.

  O dietă bogată în fibre alimentare solubile precum Fibregum™ poate ajuta la extinderea senzației de sațietate după mese, pentru un control sănătos al greutății corporale.

  La nivelul cavității bucale, Fibregum™ nu este afectat de procesul de hidroliză al enzimelor conținute în saliva, făcându-l astfel necariogen (nu favoriează demineralizarea dentară).

   

  Siropul de Agave

  Avantajele utilizării siropului de Agave în formulele Pediakid®:

  1. Gust dulce și plăcut: Siropul de agave are un gust dulce și plăcut, ceea ce îl face o alegere populară pentru copiii care pot fi mai pretențioși cu gustul alimentelor.
  2. Indice glicemic redus: Siropul de agave are un indice glicemic mai mic decât zahărul, ceea ce înseamnă că eliberarea de glucoză în sânge are loc mai lent și treptat. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge sub control și la evitarea unor variații majore ale glicemiei.
  3. Conținut ridicat de fructoză: Siropul de agave are un conținut mai mare de fructoză decât zahărul, ceea ce îl face o alegere mai sănătoasă pentru cei care încearcă să evite zahărul rafinat. Fructoza este un tip de zahăr natural găsit în fructe și legume și poate fi mai ușor digerată de organism decât alte tipuri de zahăr.
  4. Fără gluten și fără alergeni comuni: ceea ce îl face o alegere sigură pentru cei cu alergii alimentare sau intoleranțe.
  5. Produs natural: Siropul de agave este produs din seva agavei, o plantă suculentă care crește în regiunile uscate din America de Sud și Centrală. Producția de sirop de agave este un proces natural și nu implică adăugarea de substanțe chimice sau sintetice.

  Related Posts