• banner catena
 • Cum ne putem consolida sistemul imunitar?

  Este important să avem o imunitate puternică pe tot parcursul vieții, nu doar în timpul iernii sau în perioadele periculoase precum cea dominată de Covid-19.

  În cele mai multe cazuri, răceala este înrudită cu alte boli și simptome tipice, precum sinuzita, gripa, urmate de febră, dureri musculare, senzație de oboseală și de slăbiciune. Multe dintre aceste simptome pot fi contracarate dacă avem un sistem imunitar puternic. Sistemul imunitar al organismului nostru este responsabil de protejarea noastră împotriva diferitelor infecții. Iată doar câteva modalități prin care ne putem consolida sistemul imunitar:

  Un regim alimentar echilibrat. Sistemul imunitar este format din celule și anticorpi care se reînnoiesc în mod constant, iar proteinele, carbohidrații și lipidele sunt fundamentale pentru formarea acestor componente. Dieta echilibrată cuprinde diferite substanțe nutritive de care organismul are mare nevoie. În mod ideal, ar trebui să consumăm fructe și legume în fiecare zi. Dacă este posibil, încercați să includeți ghimbir la mese, căci această rădăcină este eficientă în combaterea infecțiilor. La fel de bine, puteți consuma ceai de ghimbir sau puteți adăuga puțin ghimbir în sucuri sau în smoothie-uri.

  Immune Max Lysi. Suplimentul alimentar Immune Max Lysi, conține ulei din ficat de rechin bogat în alkoxigliceroli. Acest conținut îl valorifică și îi conferă atributul de remediu natural extrem de prețios. Sănătatea noastră merită ce este mai bun și ce poate fi mai bun, decât un produs natural, care să fortifice sistemul nostru imunitar? În urma cercetărilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat că datorită prezenței alcoxiglicerolilor în măduva oaselor sănătoase și în laptele de mamă, aceștia au capacitatea de a oferi o imunitate naturală în lupta contra infecțiilor și în dezvoltarea sistemului imunitar.

  Immune Max Lysi este un produs potrivit atât pentru seniori și adulți, cât și pentru adolescenți și copii mai mari de 10 – 12 ani.

  Prezența alcoxiglicerolilor într-un produs de calitate, cum este Immune Max Lysi, îi conferă o gamă variată de întrebuințări benefice în organismul nostru, cum ar fi:

  • stimulează funcțiile sistemului imunitar. În acest fel, organismul nostru este fortificat și capabil să reziste în fața acțiunii bolilor și a condițiilor de mediu neprielnice;
  • favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii;
  • încetinește procesul de îmbătrânire; l stimulează ritmul de refacere al organismului după o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiații;
  • îmbunătățește mecanismul de producere a leucocitelor (numărul de celule albe din organism) și trombocitelor (plachete de sânge, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sânge);
  • contribuie la procesul de refacere al țesuturilor, accelerând ritmul de închidere a mai multor tipuri de răni, cum ar fi leziunile, arsurile etc;
  • conferă atât un efect antioxidant, cât și antibacterian.

  Sistemul nostru imunitar poate fi întărit și prin acțiunea complementară a produsului Immune Max Lysi, alături de Omega-3 Lysi sau de Ulei din ficat de cod Lysi.

  Related Posts