• banner catena
 • Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica: Cifra de afaceri a crescut cu peste 35% in primul trimestru din 2023

  Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica din Bucuresti, Centru de excelenta medicala dedicat in totalitate pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, isi continua trendul ascendent si in 2023. Dupa primele trei luni ale anului, Angiomedica inregistreaza o crestere a cifrei de afaceri de peste 35% (comparativ cu primul trimestru din 2022) si o crestere a profitului net de +12%, spitalul ajungand la 60 de angajati si 25 medici colaboratori.

  Prin cresterea cifrei de afaceri cu peste 35% in primul trimestru, Spitalul Angiomedica demonstreaza ca se dezvolta tot mai rapid de la un an la altul. Numai in 2022, cifra de afaceri a crescut cu peste 45% (fata de 2021), iar pentru 2023 are ca tinta venituri de 4 milioane de euro. Tot anul trecut, numarul de spitalizari a inregistrat o crestere de peste 52%, iar numarul de pacienti in ambulatoriu a crescut cu peste 13%. In ceea ce priveste serviciile medicale oferite de specialistii Angiomedica, volumul de proceduri interventionale sub angiograf a crescut cu 67%, de la 752 in 2021 la 1.253 in 2022. De asemenea, in 2022 s-au inregistrat si cu 25% mai multe proceduri chirurgicale.

  ”Cifrele inregistrate dupa primele trei luni din 2023 ne motiveaza sa continuam investitiile in extinderea Angiomedica. Totodata, cifrele demonstreaza increderea pe care pacientii o au in Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica si in echipa medicala de exceptie, ce reuneste cei mai buni specialisti in tratarea patologiilor cardiovasculare complexe. Daca vom continua in acest fel, foarte probabil pana la finalul anului vom avea un record in ceea ce priveste numarul de pacienti tratati cu succes in spitalul nostru”, afirma Cecilia Covrig, fondatoarea Spitalului de Boli Cardiovasculare Angiomedica din Bucuresti.

  Avand in vedere afluxul tot mai mare de pacienti, in urmatorii doi ani Spitalul Angiomedica va fi extins cu inca 1.000 de metri patrati. Investitia se va ridica la circa 1,7 milioane de euro si va cuprinde marirea capacitatii ATI şi implementarea specialitatilor conexe de Medicina Interna si Diabet, dezvoltarea infrastructurii de imagistica medicala si o noua sala de microchirurgie. Extinderea va aduce spitalului o crestere cu 50% a volumului de servicii.

  Despre Spitalul Privat de Boli Cardiovasculare Angiomedica

  Infiintat in 2017, Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este centru privat acreditat AMNCS dedicat pacientilor cu afectiuni cardiovasculare din Romania si din strainatate. Specializat in cardiologie clinica, tehnici hibride, proceduri endovasculare, chirurgie minim-invaziva cardiovasculara, aritmologie si electrofiziologie, de-a lungul anilor Angiomedica a devenit unul din liderii de pe piata serviciilor medicale dedicate patologiilor cardiovasculare.

  Spitalul de Boli Cardiovasculare Angiomedica este recunoscut si pentru mai multe premiere nationale: primul laborator de cateterism privat din Romania fiind Clinica Angiomed (actualmente Spital), prima operatie de bypass vascular pentru arterita Takayasu (2020), prima interventie pentru extirparea unei tumori gigant (30 cm lungime cu diametru de 10 cm) la un pacient cu leiomiosarcom endovascular (2021).

  Related Posts