spot_img

Zero vergeturi cu produsele de la Mustela

Perioada sarcinii reprezintă o experiență emoționantă pentru fiecare dintre noi, dar care vine la pachet cu schimbări ale corpului care ne pot afecta în mare măsură încrederea în sine. Nu este un secret faptul că mai mult de jumătate dintre femei sunt afectate de vergeturi în timpul sarcinii; însă, acestea pot fi prevenite sau reduse printr-o îngrijire atentă.

Astfel, Mustela propune viitoarelor și proaspetelor mămici produsele din gama Maternite, o gamă al cărei principal obiectiv este reducerea vergeturilor în perioada sarcinii și după naștere! Produsele Maternite prezintă formule naturale, senzoriale și sigure, atât pentru mamă cât și pentru bebeluș!

Obiectiv ZERO Vergeturi  cu produsele antivergeturi Maternite

Prevenția este cea mai bună armă împotriva vergeturilor, iar Mustela inovează cu noi produse de îngrijire, cu eficacitate clinică dovedită și cu siguranță garantată. În lupta antivergeturi aveți la îndemână următoarele produse din gama Maternite:

  • Crema antivergeturi, cu 96% ingrediente de origine naturală, este disponibilă în două gramaje: 150 ml și 250 ml. Crema ajută la limitarea apariției vergeturilor în timpul sarcinii și după naștere. Textura sa cremoasă și plăcută oferă o hidratare de durată, fortifică elasticitatea pielii și ameliorează senzațiile de disconfort și de piele „care ține”.

Se aplică din prima lună de sarcină, dar și după naștere, pe abdomen, șolduri, coapse și sâni, atât dimineața cât și seara. La final, pielea voastră rămâne suplă și catifelată.

  • Pentru persoanele care preferă o textură diferită, Mustela recomandă Uleiul antivergeturi, certificat BIO. Acesta ajută de asemenea pentru a limita apariția vergeturilor în timpul sarcinii și după naștere prin hidratarea oferită pielii.

Uleiul nu conține parfum și are în compoziție 100% ingrediente de origine naturală.

Textura sa bogată se topește imediat pe piele, fiind ideal pentru masaj. Lasă pielea moale, suplă, satinată și cu un miros delicat.

  • Serul antivergeturi este special formulat pentru a viza vergeturile recent apărute pe parcursul sarcinii sau după naștere. Fiind un adevărat concentrat de ingrediente active, acest ser favorizează reducerea vergeturilor, hidratează și fortifică elasticitatea pielii.

Serul antivergeturi se aplică direct pe vergeturile recent formate, dimineața și seara, timp de 8 săptămâni.

Pentru ca alăptarea să vă lase doar amintiri frumoase

Pe parcursul alăptării, pielea devine mai sensibilă și are nevoie de o îngrijire specială. De aceea, pentru ca alăptarea să vă lase doar amintiri frumoase, Mustela recomandă Balsamul pentru alăptare certificat BIO.

Balsamul reconfortant pentru alăptare combină beneficiile naturale, siguranța și eficacitatea. Textura sa bogată și cremoasă formează o barieră hidratantă cu efect de refacere a mameloanelor sensibilizate, păstrând totodată confortul pielii în timpul alăptării.

Prezintă o formulă vegană și fără parfum, cu 100% ingrediente de origine naturală.

Balsamul se aplică din abundență pe mamelon după alăptare, fără a necesita clătire. Are un miros neutru pentru a nu deranja bebelușul în timpul alăptării și prezintă siguranță atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș.

Pentru mai multe informații despre produsele Maternite consultați site-ul:
www.mustela.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Parteneri

banner
Doppel Herz
Karl Storz
banner

banner